Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ][Skin]Ashe vs. Lucian

MrKenoriTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wiecie od jutra zaczyna się nowa promocja.

Posiadam 1000rp i zastanawiam się nad kupnem nowego skina do ashe albo luciana który bedzię jutro o pół ceny tańszy ;)

Co kupić bo nwm ...  W sumie ashe mało gram.

Opublikowano

Jak mało grasz Ashą, to bierz Luciana proste :D. Zawsze to więcej postaci i większy szacunek na dzielni. A tak na serio, to wydaje mi się, że Asha nie ma żadnych interesujących skinów i szkoda RP'ków na nie. A pisząc, że mało nią grasz automatycznie odpowiedziałeś sobie na pytanie. Teraz tylko proponowałbym na Twoim miejscu pooglądać jakieś poradniki/poczytać sobie skille i upewnić się czy gra Lucianem przypadnie Ci do gustu.

Opublikowano

Polecam ci tak:

Skin ashe walentynkowy ktory jest mega wrecz

Dawno nie widzialem tak fajnego skina :)

Jezeli malo grasz ashka to lucian super postac fajna a jezeli skin jest w przecenie to polecam dodatkowo sadze ze pieknie bedzie sie prezentowac w grze ;)

x

Opublikowano

Polecam ci skina do Ashy jest on po prostu mega - zmienione animacja, ładny splash i świetny wygląd. (chociaż nie wiem czy nie ma głosu, nie grałem z nią)

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...