Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagrałbyś?

PayViaSMS

Zagrałbyś?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrałbyś?

• Tak
      2
    • Nie
      5
    • Ciekawy pomysł ale nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R
E
K
L
A
M
K
A

Witam, wpadłem na pomysł żeby otworzyć serwer na własnej mapce z odpowiednio dopasowanymi broniami, pluginami i własnym texture pack`iem. Mapa będzie dość spora i ograniczona. Będą miasta, lotniska i jakieś inne różne ciekawe miejsca. Na mapce występować będą tylko zombie. W miastach będą poukrywane skrzynki z losowymi rzeczami, które można znaleźć na serwerach dayz. Serwer byłby non-premium i na początek dam 20 slotów - będę powiększał w miarę liczebności graczy na serwerze. Serwer będzie tak jakby PvP, chociaż nie w pełni, bo będzie dużo innych rzeczy różniących się od typowego serwera PvP. Broni zrobiłem dość sporo od AK-47 po AS-50 czy M107. Serwer będzie aktualizowany do najnowszej wersji (JEŚLI PLUGINY NA TO POZWOLĄ). Będą dodane plecaki.

Opublikowano

Bo ty nie wiesz o co chodzi ;p . Stres jak zaczynasz bez niczego biegasz po mapie tam pełno ząbi . Rozglądasz się do okola czy nikogo niema a tu nagle boom head shot snajper z budynku i cie niema . Ale tak na poważnie zaczynasz z nożem biegasz po mapie chowasz się żeby nikt cie nie zobaczył zbierasz itemki i koksisz . Tylko zawsze pamiętaj nawet z noża cie zabić można ;p

Opublikowano

Widziałem już kilka, o ile nie kilkanaście takich serwerów. Trzymanie go w "najnowszej" wersji to marzenie ściętej głowy, bo gdy nie ma pluginu na bronie pod daną wersję to nie ma sensu aktualizować serwera. No chyba, że uwielbiasz jak się coś "sypie". A już nie wspominając o innych pluginach...

O ile sam pomysł kiedyś był nowy i fajny to teraz już się znudził.

P.S Zostaje nam tylko wrócić do Survivalu xD

Opublikowano

Niestety ale cię zawiodę.

BYŁO

Ja Ciebie też zawiodę, wcześniejszy temat był mój, nawet z podobnym opisem. Teraz zrobiłem nowy temat bo jest ankieta. W wcześniejszym temacie nie było głosu na NIE. Pozdrawiam

http://www.mpcforum.pl/topic/1136355-pytanie-zagralibyscie-na-takim-serwerze/

Mój technik pracuje nad takim serwerem :) myślę że w poniedziałek go otworzymy. 

Nie reklamuj się

Bo ty nie wiesz o co chodzi ;p . Stres jak zaczynasz bez niczego biegasz po mapie tam pełno ząbi . Rozglądasz się do okola czy nikogo niema a tu nagle boom head shot snajper z budynku i cie niema . Ale tak na poważnie zaczynasz z nożem biegasz po mapie chowasz się żeby nikt cie nie zobaczył zbierasz itemki i koksisz . Tylko zawsze pamiętaj nawet z noża cie zabić można ;p

I to jest prawda, emocje będą porównywalne do grania w prawdziwe dayz...

Opublikowano

Mimo mojego faila, przepraszam Ciebie Kacperitta.

Mój błąd, pomieszały mi się nicki autora z Twoim.

Choć mimo mego błędu, dalej uważam, że serwer nie wypali, chyba, że zaskoczysz czyms... mmmm.... Wielkim.

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Mimo mojego faila, przepraszam Ciebie Kacperitta.

Mój błąd, pomieszały mi się nicki autora z Twoim.

Choć mimo mego błędu, dalej uważam, że serwer nie wypali, chyba, że zaskoczysz czyms... mmmm.... Wielkim.

Wypalić wypali, ale czy będą gracze grali tego nie wiem. Serwer będzie dopracowany. W poprzednim temacie blisko 40 graczy napisało że będą. Załóżmy że połowa z nich zagra, serwer pełen. Jeśli tak będzie to sloty wzrosną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...