Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

☻ Skyblock ☻ ♥ Non Premium ♥ ♣ Epickie Wyspy ♣ ♠ BRAK LAGÓW ♠ ♦ 200 Slotów + ♦

Argin™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem sobie, miła atmosfera i oryginalne wyspy :D Pomysłowe bardzo. Lagów nie miałem, więc myślę, że co jakiś czas będę sobie grać.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Prezka fajna :) Mam nadzieje, że troche graczy bedzie :P Jestem ciekaw eventów, a co do serwera to nawet fajnie zrobiony po tym jak wszedlem zobaczyc go :) Lagów nie ma, co sie chwali, a i ciesze się, że zwracacie uwagę na każdego, który nie umi sie zachowac :)

Pozdrawiam Jarexs.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Prezka fajna :) Mam nadzieje, że troche graczy bedzie :P Jestem ciekaw eventów, a co do serwera to nawet fajnie zrobiony po tym jak wszedlem zobaczyc go :) Lagów nie ma, co sie chwali, a i ciesze się, że zwracacie uwagę na każdego, który nie umi sie zachowac :)

Pozdrawiam Jarexs.

Tak wczoraj odbył się u nas event o 20 i trwał godzinkę ;). Zapraszajcie ludzi razem z nami, a będzie więcej takich wydarzeń!

Opublikowano

Ile gra około graczy popołudniu ?  są spawnery ? beacony ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Miło gdybym dowiedział się troszkę więcej z prezentacji o serwerze. -.^ Bo ani Screenów, jak serwer wygląda ani nic Pan Admin raczył podać . Negative . x.x

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...