Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Następny problem BF4

liber122

Pytanie

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sterowników z bety nigdy się nie instaluje chyba że są stworzone specjalnie pod jakąś grę tak jak to było w przypadku właśnie bf4

znalazłem jakiś sposób na problem z tym sterownikiem

Panelu Sterowania NVIDIA>Ustawienia 3D>Zarządzanie ustawieniami 3D>Ustawienia Globalne: 
-Preferowany procesor graficzny>Procesor NVIDIA o dużej wydajności 
-Ustawienia (lista poniżej): Tryb zarządzania energią>Preferuj maksymalną wydajność
odnośnie tego że zmieniłeś system z 8 na win7 64bit. możesz sobie zmienić nawet na windowsa 95, nic ci to nie da, błąd nie leży po stronie windowsa tylko po stronie karty graficznej (hardware albo software)

EDIT:

przy okazji pobierz program HWmonitor i sprawdź temperatury (najlepiej wrzuć ss'a)
Opublikowano

Już poprawiłem. Blue scren pojawia się nie dosyć że na bf4 przy czym od czasu do czasu przejdzie i da się normalnie grać a już nie wspomnie o bf3 gdzie nawet dobrze gra się nie odpali odrazu wywala blue scren

Opublikowano

Nagrywałem film myślałem że znowu wywali a tu proszę po sutawieniach działa ! :D temperatura skacze do 70 stopni nie dalej gra gdzie zawszę się przycinała przycina się na sekunde góra dwie i leci dalej nawet multi player działa już normalnie dzięki wielkie ;) tylko z tego co widzę grafika strasznie się pogorszyła

Opublikowano

Format robiony bf przeinstalowany nic nie pomaga

grafika ge force gt745m

procek i7 4x2.2 na turbo bost 3.2

8gb ram ddr3 1600mhz
raczej na takim laptopie z 3.600 zł powinien śmigać na początku 8semki latał na wysokich na 30-50 fps po godzinie grania zawiech i nie uporałem się z problemem do tej pory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...