Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linia do FV 215b

ReLoUPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej dobra ta linia? Graczem jestem już dobrym. Mój kolega ma Churchila 7 i Black Prince i po prostu rznie tym czołgiem. Warto zrobić tą linie i czym ona się cechuję? 

4zzt3n.png

Opublikowano

5-9t dobry pancerz do 8t szybkostrzelne działo. FV op dmg, 8-9t na strzał.

Opublikowano

Przede wszystkim musisz wykorzystywać szybkostrzelność, Tortoise to jeżdżący weakspot.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Czyli mogę robić spokojnie tą linie bez obawy, że którymś czołgiem z tej linii będzie mi się grało nie ciekawie? 

4t ma świetne camo, 5-7t dobry pancerz, ale mase weakspotów, szybkostrzelny i mały dmg. 9t ma mocną lufkę i pancerz, ale jak mówił up masa weakspotów. Xt bardzo różni się od poprzedników. Słaby pancerz, mało pestek, długo ładuje, ale jego największa zaleta... 2k na strzał.

Pomyliły mi się czołgi. Chodzi Ci o linie HT... zaraz dam edita

5t szybkostrzelna lufa, nie najgorszy pancerz, słaba wieża.

6t jw

7t jw

8t przeciętny pancerz, dobra wieża (teoretycznie gorsza od meda 8t, ale w praktyce lepsza), przeciętne dzialko, czołg dla mnie słaby

9t dziwny tank, lufka ujdzie, średnia mobilność (jak na HT), pancerz przeciętny, wieża dobra.

Xt mało znany tank, pewnie dlatego że słaby. Celne działo, reszta co do tego ujdzie. przeciętna wieża, przeciętna mobilność, 2,5k hp, wieża z tyłu czołgu. Nie polecam tej linii, ale oczywiście można się nie zgadzać.

Opublikowano

Wszyscy koledzy się mylą, gdyż myślą o linii TDków. Co do HT(czyli tych które ty masz na myśli):

1. normalny 1 tier
  2. przedłużenie 1 tieru
  3. przedłużenie 2 tieru
  4. matilda czyli optank
  5. Churchill do ogarnięcia
  6. Churchill 7 do ogarnięcia
  7. Black Prince ciekawy
  8. Caernarvon dziwaczny

Więcej ich nie mam.

Opublikowano

1-3 to pierdtanki.
T4 jest lekko OP (na T4 penetracja 121 i fajny pancerz. :D)
T5 - Churchill I = FUNFUNFUNFUN! Mobilnością nie powala, pancerzem również, ale wystarczy opanować sidecrap i grać z drugiej linii. Wykręciłem nim 10 Fragów, raz 8 fragów, zajebisty jest.
T6 - Churchill VII = złom jak na T6. Pancerz może ma niezły, ale crapowate działo i mobilności brak.
T7 - Black Prince: jak wpadnie na T7 jest OP - dobry pancerz, spammerskie działo.
T8 - typowe wsparcie. Szybka lufa z dobrą celnością i RoFem. Gra się jak wsparcie.
T9 i T10 patrz T8.

Opublikowano

T6 - Churchill VII = złom jak na T6. Pancerz może ma niezły, ale crapowate działo i mobilności brak.

Z tym też się nie zgodzę. Pancerz ma bardzo dobry, taki jak BP. Działko też spamerskie a mobilności brak tak samo jak tiery IV-VII.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...