Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LG Swift L7 II czy Sony Xperia M ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !

Za niedługo wymieniam telefon na nowy i nie wiem który z tych dwóch telefonów co są w tytule wziąć. Prosiłbym również o zalety i wady obu telefonów.

Telefon służyć będzie głównie do dzwonienia i sms'owania, słuchania muzyki, rzadziej do robienia zdjęć i do średnio wymagających gier.

Z góry dzięki ;)

tN5ECR6.png?1

Rekrut
Opublikowano

Popieram up, zresztą zobacz opienie i testy. Xperia wygrywa bezkonkurencyjnie, lepsze kolory, więcej ramu, wiecej pamięci i wygląd wg. mnie lepszy. 

Opublikowano

Czekam na dalsze wypowiedzi ;)

Jak coś jeszcze w grę wchodzi Xperia L, która wydaje się być lepsza od M'ki.

tN5ECR6.png?1

Opublikowano

Mam LG l7 2 ale tylko dlatego bo miałem l7 i mi zepsutą wymienili. Nie polecam LG na l7 2 da się pracować ale i tak to porażka.... Słaby aparat tnie się prawie ciągle w zasadzie nie ma żadnych plusów nad xperią ;-)

Poprawiam jedyny plus LG jest taki ze jest tani jednak uważam ze to odpowiednia cena na taki telefon.

Opublikowano

Popieram up, zresztą zobacz opienie i testy. Xperia wygrywa bezkonkurencyjnie, lepsze kolory, więcej ramu, wiecej pamięci i wygląd wg. mnie lepszy.

W większości się zgadzam, lecz ekran w LG jest lepszy, jednakże jest to sprawa dyskusyjna. Miałem Xperię L i powiem szczerze, że M'ki bym nie brał. Wybrał bym LG 7 II, nie ze względu, że jest lepszy, ale ze względu na to, że Sonego już miałem. Powiem tak, obydwa telefony zadowolą Cię, lecz polecę Ci Elkę, ewentualnie Galaxy S2, ponieważ są to telefony, które już mają wszystko na miejscu.

Opublikowano

Wybór padł na Xperię L. Dziękuję wszystkim za wypowiedzi. Macie po lajku. Temat do zamknięcia.

tN5ECR6.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...