Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupiłem grę, lecz nie mogę zrobić konta - Nether

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem grę gdy che się zarejestrować na ich stronie pisze Unfortunately there was an error processing your request. Please try again later. If the problem persists please contact Customer Support at 

https://mber.desk.com/

POMOCY !!!

Linki zewnętrzne umieszczamy w code.

/peter711

Opublikowano

Ja też mam taki problem lecz pisze jak byk proszę spróbować ponowinie lub za jakiś czas :)

I do tego masz napisane , że możesz skontaktować się z supportem :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ja też mam taki problem lecz pisze jak byk proszę spróbować ponowinie lub za jakiś czas :)

I do tego masz napisane , że możesz skontaktować się z supportem :)

Ale co tam mam napisać nie tylko to u mnie pisze teraz ogółem nie można zrobić konta możesz zobaczyć ??? albo napisz co im na pisać ?

Opublikowano

Ale co tam mam napisać nie tylko to u mnie pisze teraz ogółem nie można zrobić konta możesz zobaczyć ??? albo napisz co im na pisać ?

Na razie nic poczekaj do jutra ja też nie mogę zrobić konta to znaczy , że to coś od nich jeżeli jutro tak samo będzie wtedy napisz do nich na supporta , że nie możesz zrobić konta i skopjuj treść błędu .

837371446280124127260.png
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...