Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free camera mod

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiada to ktoś lub widział? Potrzebuje bardzo pilnie do nagrania filmiku na yt.

Daje limit jeżeli mod działa!

Nie pisać, że mod nie legalny, bo zdaje sobie z tego sprawę.

Opublikowano

Mod ponoć (nie wiem czy się zmieniło ale polecam nie instalować) jest zakazany więc w ten sposób pożegnasz się z kontem w dość durny sposób ...

Nawet z takim czymś na yt nie wyskakuj bo od razu znajdzie się jakaś dobra dusza i to zgłosi a wtedy ban murowany no chyba iż będziesz nagrywał z wyłączonym gui pod innym nickiem to może przejdzie a sam mod daje ci taką kamerkę jak w Wartchunderze

signature.png

Opublikowano

nie podam linka, bo nie znam aktualnego pod 0.8.11, ale czytałem nawet na oficjalnym forum, że jest jakiś działający _tylko_ na powtórkach, podobno nie ścigają tego i nie jest nielegalny

Opublikowano

Do cholery jasnej Wasze posty zostały zgłoszone za spam, bo pisałem chyba coś tak?!

Używałem FCM na randomach b. długo i bana nie mam do tej pory, bo idzie się zalogować bez problemu.

Newbie...

Opublikowano

Ludzie, chłop prosi o link, a nie Wasze złote myśli.

Top:

http://ftr.wot-news.com/2013/12/21/freecam-mod-for-8-10/

Na 8.10, sprawdź może zadziała.

@Juri to jest mod na oddalanie kamery tylko, bo w 8.10 również szukałem.

Ludzie, jeszcze raz będzie tu post nie na temat, zamykam i po 5%.

Nie umiecie czytać nawet tematu ?

Nic nie zamykasz, bo po po pierwsze to mój temat, a po drugie to nie ja spamuje. ;]

F5!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...