Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję strony www dla prywatnych serwerów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ludziska! :)

Jak wiadomo wiele ludzi się ogłasza że zrobi stronę, zakoduje, itp. Tak więc postanowiłem stworzyć własne ogłoszenie - w którym przedstawię oczywiście swoją ofertę.

Przechodząc do sedna...

Zajmuję się grafiką od kilku lat, swoją przygodę zacząłem z forami tj. 1337art, graphicforplanet, ubplanet... Byłem także jednym z administratorów forum GraphicPlanet - które niestety upadło.

Czym się zajmuję?

Tworzę w wielu dziecinach grafik, począwszy od zwykłych sygnatur, avatarów kończąc na webdesignie.

Tworzę również przedmioty do gry w 2D, potrafię edytować całego klienta gry Metin2. Tworzę nowe ładowania, wybory królestwa, wybory postaci oraz ich tworzenie.

Od ponad roku również projektuję strony pod Metin2.

Aktualnie tym zajmuję się najczęściej.

Dlaczego warto mi zaufać?

Tworzyłem dla bardzo wielu serwerów gier Metin2 i nie tylko, również dla firm hostingowych, dla szkół, przedszkoli, sportu, oraz różne plakaty które możecie spotkać w swoich miastach.

Moimi klientami byli:

www.iMetin.pl wraz z firmą COSTE

www.forgame.pl - prezentacje, projekty stron www.

www.elitegames.pl - bannery, projekty stron www, prezentacje serwerów.

www.litegame.pl - projekty stron www, prezentacje serwerów.

www.alien2.pl - projekt strony www.

www.MPCforum.pl - projekt strony www.

www.VenoxMT2.pl - projekt strony www.

www.EmperiusMT2.pl - projekt strony www.

www.Metin2reklama.pl - projekt strony www.

www.TS-LOL.pl  - projekt strony www która pojawi się niebawem.

...

oraz wiele, wiele, bardzo wiele więcej.

Jest tyle tego że już nie pamiętam...

MOJE AKTUALNE STRONY!

insignus.png

eommaaale.png

MOJE STARSZE STRONY [NIEAKTUALNE]!!

WJBf.png

VJBf.png

TJBf.png

RJBf.png

2kb14p7irreq.png

Nie pasuje mi ten element o tu... Można go zmienić?

Oczywiście.

Jak się ze mną skontaktować?

Najszybciej i najwygodniej będzie poprzez Gadu.

Mój numer to 555750.

!!! Nie odpowiadam oraz nie odpisuję na pytania w tym temacie. !!!

Wszelkie grafiki są objęte prawami autorskimi.

Monitor zawdzięczam firmie Samsung.

Opublikowano

Proszę się mnie o takie rzeczy tutaj nie pytać. Na forum obowiązuje absolutny zakaz handlu, dlatego poruszanie tak delikatnych tematów tutaj może się zakończyć blokadą mojego tematu.

@dla wszystkich innych wypowiedzi:

Bardzo dziękuję za słowa uznania. Wkrótce przedstawię swoje następne projekty.

Pragnę również dodać, że za niedługo opublikuję na forum różne rzeczy związane z grafika i Metin2.

Serdecznie pozdrawiam.

Opublikowano

Bronie robisz? Co będziesz publikował? Wymienisz, dasz jakiś przykład? ;p

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Troche bym się pokłócił ale okey :)

Grafika polecam xD

zobacz sobie strony zielska i kurlza to sam zobaczysz że Kurlz już jest lepszy :)

Obaj są tacy świetni, że robią strony z tematyką pod StarCrafta 2 a sprzedają pod Metina więc to już o nich świadczy...

(danie na stronę renderu wojowniczki nie daje automatycznego sukcesu)

0LsM05U.png

Opublikowano

Obaj są tacy świetni, że robią strony z tematyką pod StarCrafta 2 a sprzedają pod Metina więc to już o nich świadczy...

Koleś tobie nic i nikt się nie podoba.. Masakra jakaś. Kim ty tu jesteś?

Opublikowano

Jak widzisz - lub nie, przedstawiam różnorodne typy layoutów. Jak dobrze wiadomo, nie każdy ma taki sam gust - jednemu spodoba się layout 5, drugiemu zaś 1. 

Staram robić się różnorodne style szablonów przy tym ucząc się.

Opublikowano

Koleś tobie nic i nikt się nie podoba.. Masakra jakaś. Kim ty tu jesteś?

Gdzie napisałem, że grafika sama w sobie mi się nie podoba? No gdzie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Gdzie napisałem, że grafika sama w sobie mi się nie podoba? No gdzie.

Dobra wypier***. Poczytaj swoje posty. Wnioskując z nich: Każdy od ciebie coś kradnie z twojego pro elo klienta to 1.

2- Każdy szary by się domyślił co napisałeś...

3- Każdy ściąga coś z innych gier ale ty kur** nie.. hah

Opublikowano

Dobra wypier***. Poczytaj swoje posty. Wnioskując z nich: Każdy od ciebie coś kradnie z twojego pro elo klienta to 1.

2- Każdy szary by się domyślił co napisałeś...

3- Każdy ściąga coś z innych gier ale ty kur** nie.. hah

Ty masz się nie domyślać tylko czytać wypowiedzi innych bo jeżeli się domyślasz to dopowiadasz sobie a potem wychodzi taka sytuacja jak ta.

Więc polecam CZYTAĆ a nie domyślać się bo w tym nie jesteś dobry.

0LsM05U.png

Opublikowano

Graficzna wizualizacja serwerów mt2 już dawno przechodzi zaburzenia. Najpierw głównym schematem były strony robione na orientalny, azjatycki styl, z uwzględnieniem brązu, czerwieni, azjatyckich elementów, ornamntów, itp. Później przeistoczyło się to w robienie szablonów w stylu rpg (zamki, smoki, jaskinie etc). Teraz natomiast znowu styl zmodyfikował się do tematyki SF. Dużo flar, od nayebania świetlików, ogólnie szablon aż błyszczy, daje po gałach.

I to nie wina grafików, a wyobrażeń konsumentów, którzy wolą taką świecącą, typu SF stronkę, niż gdyby równie ładny efekt uzyskać jak najmniejszym kosztem.

Prace ładne i na pewno ktoś skorzysta z Twoich usług bo widać, że talent masz (chociaż jak na moje, gubisz się z przesadną ilością light'ów).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Graficzna wizualizacja serwerów mt2 już dawno przechodzi zaburzenia. Najpierw głównym schematem były strony robione na orientalny, azjatycki styl, z uwzględnieniem brązu, czerwieni, azjatyckich elementów, ornamntów, itp. Później przeistoczyło się to w robienie szablonów w stylu rpg (zamki, smoki, jaskinie etc). Teraz natomiast znowu styl zmodyfikował się do tematyki SF. Dużo flar, od nayebania świetlików, ogólnie szablon aż błyszczy, daje po gałach.

I to nie wina grafików, a wyobrażeń konsumentów, którzy wolą taką świecącą, typu SF stronkę, niż gdyby równie ładny efekt uzyskać jak najmniejszym kosztem.

Prace ładne i na pewno ktoś skorzysta z Twoich usług bo widać, że talent masz (chociaż jak na moje, gubisz się z przesadną ilością light'ów).

Pozdrawiam.

Tak to prawda, dużo ludzi kręci światła, efekty, odbicia etc. Wiele osób właśnie u mnie zamawia takie a nie inne strony. I po prostu wolą je od zwykłych przejadłych azjatyckich stron.

Poza tym The Naid oraz inni proszę nie robić mi tu syfu.  

Opublikowano

Witam was ponownie! :)

Mała zmiana statusów stron :)

3. Nieaktualna

4. Zarezerwowana

5. Nieaktualna

Na dzień dzisiejszy nie mam dostępnych projektów pod Metina.

Zapraszam do kontaktu jeśli chcecie nową stronę, prezentacje, oraz różną grafikę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...