Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem przez telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż przez 1 miesiąc nie będę miał internetu :( i mam pytanie czy istnieje jakas możliwość żebym połączył się z pc (NIE Z LAPTOPEM)

przez np usb wiem że w telefonach z androidem jest to możliwe przez tethering..... niestety posiadam samsung wave y(young) i jest on na javie ale posiada router wifi :) przy ustawieniach usb jest 3 opcje pamięć masowa ( uruchamia normalnie że pliki na komputer wyskakują :) debugowanie usb nie wiem co to ale wątpię by coś z netem :) oraz co mnie najbardziej interesuje udostępnianie połowy internetu tylko tutaj mam pytanie czy to działa z komputera do telefonu czy z telefonu do pc też ?

Opublikowano

Ten telefon ma androida? Jeśli tak to możesz udostępnić internet z telefonu do komputera, przez kabel usb. Najlepiej jak zainstalujesz w komputerze Samsung Kies, podłączysz telefon do komputera a następnie dasz udostępnianie internetu (usb).

Opublikowano

Nie ma androida . a jeśli zainstaluje tego kiesa to przez jave da radę?

Dodam że w telefonie mam kies

Masz w telefonie taką opcję, udostępniania internetu?

Opublikowano

nie telefon tylko kies mu to robi przez USB uruchamiając internet przez modem w telefonie , instrukcja obsługi telefonu się kłania

jak widać nawet nie zauważył apletu INTERNET w programie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...