Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Famas Vs Mp7A1

metin14281

Famas vs MP7A1  

81 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule glosowanie.

Zastanawiam sie na chuj ci to wiedziec jak chłopie sa to 2 rózne bronie na inna posta jesli masz problem z wyborem kup sobie obydwie bronie

A po 2 juz byly zakładane z 3 razy takie ankiety wiec nie wiem po co następna zakladasz

Opublikowano

ZAL mi ciebie kidzie

po co te głosowania

Nic tylko spamowanie i nabijanie postów

co to wniesie do twojego życia że 10 ludzi wybierze famasa a 10 mp7a1 może kłamali? nic ci nie da ta ankieta więc nie nabijaj postów bo będzie report.

Takich tematów już było sporo

proszę o zamknięcie tego tematu.

Dzięki wszystkim tym co wstawiali działające hacki - odwalacie kawał dobrej roboty

Pozdro dla Chomik18 który ma na klawiaturze insert i Pozdro dal witka co ma 0 pingu w warrocku

Opublikowano

Ja myślę ze decyzja nalezy do ciebie i tylko ty będziesz grał którąś z tych broni mi sie wydaje jednak ze o wiele wiele lepsze jest mp7a1 damage ma takie samo jak famas a przy tym ma większy magazynek co pozwala na zabicie kilku wrogów naraz

Opublikowano

Moim zdaniem zawsze famas był lepszy. Zagłosowałem na niego i żadna rewelacja. MP7A1 często jest dawana w ewentach, a Famas praktycznie nigdy (może się mylę), a G1 przecież nie da dobrej broni x)... Poza tym zawsze padałem przez niego, a rzadko przez MP7A1 chyba że gold. :mellow:

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

Herx jak taki mądry jesteś to się nie udzielaj i sobie nie nabijaj postów jak mówisz, że tylko o to tu chodzi

@TOPIC

Jak grasz na CQC to FAMAS a jak na innej to MP7A1 bo FAMAS bardziej taktyczny i mało ammo ma.

23400149.jpg
Opublikowano

Tak jak w tytule glosowanie.

Porównywanie 2 broni dla 2 różnych klas jest trochę bezcelowe. Osobiście wolę mp7a1, ale to tylko przez to, że w większości gram medem i inżynierem :D.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

No pewnie,królem nie jestem ale każda broń na swuj sposub jest dobra,coltem raz na farta 2 heady mialem a to byli ponad 21 lvl xD ,Wystarczy miec dobry refleks.

Budowniczy
Opublikowano

Powiem tak: Kupiłem kiedyś te dwie bronie na raz i znacznie lepiej mi szło bronią MP7A1 niż Famasem. Medem można sie uleczyć wiec zwieksza szanse na wiecej kili i zdecydowanie MP7A1 polecam

Opublikowano

No trochę źle zadanie pytanie do ankiety... Przecież każdy lubi co innego i gra inną profesją.

Wiecie odgłos strzelającego Famasa jest wręcz niezapomniany (szczególnie dla tego kto stoi na linii ognia xD), więc jak go porównać do MP7A1? ;)

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

Zależy kim wolisz grać ... :P

Jak Medic/Engineer to MP7A1,

a jak Assault to oczywiście Famas ... :D

Chociaż ja wole od Famasa M4A1 ... :P

Opublikowano

Fakt M4A1 to dobra bron.Moim zdaniem najlepsza dla assalta bez premium i wogle z premium też,ma speeda chyba lepszego do famasa jest tansza i ma chyba wiecej magazynka.

Opublikowano

obstawilem mp7a1 gdyz statystycznie jest ona lepsza (troszke mniej damage ale za to wiecej naboi i mneijszy recoil) jednak przyznam ze famas ma to cos... kiedys go mialem i gralo mi sie lepiej niz teraz mp7a1

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Wszystko zależy od indywidualnych upodobań. Zależy też jaką postacią najczęściej grasz. Ja np. gram przede wszystkim engiem i assaultem. Dlatego często dla enga wybieram właśnie MP7,a dla assa Famka, a to dlatego, że są to bronie porównywalnego szczebla.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Do pomocy dodam fotki.

Famas:

famasn.png

MP7A1:

mp7a1.png

Speed i Accuracy mają takie same (więc się nie zgodzę ze stwierdzeniem Szakiego). Famas ma większy dmg, no i recoil...

Czyli + Famasa to dmg. ;)

4rk4n01d.jpg

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

Obstawiam famasa ponieważ zazwyczaj gram askiem

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...