Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Torba na konsolę.

Gość Szubryt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele razy udało mi się już na forum pomóc lecz tym razem ja potrzebuję pomocy. Otóż chciałbym sobie kupić torbę podróżną do konsoli PlayStation Vita. Wiele szukałem i największą torbę jaką udało mi się znaleźć to ta poniżej:

http://www.amazon.co.uk/Officially-Licensed-4Gamers-Deluxe-Travel/dp/B00623EB86/ref=sr_1_29?ie=UTF8&qid=1392301595&sr=8-29&keywords=ps+vita+case

Problem polega na tym, że i ona jest dla mnie za mała. Szukam jakiejś trochę większej torby. Sęk w tym, że większej może nie być dlatego chciałbym, abyście pomogli mi znaleźć jakąś torbę czy teczkę z dużą ilością różnych przegródek itp. Raczej nie będzie nic z logiem PSV dlatego fajnie gdyby znalazło się coś z logiem SONY. I pamiętajcie, że nie ma to być torba na laptopa. Bardziej coś mniejszego, skromnego z większą ilością kieszonek jak w linku wyżej. W ostateczności jak nic nie znajdę to zakupię tą wyżej. Tak czy siak jak uda Wam się coś wyszukać to możecie się ze mną tym podzielić ;)

Opublikowano

No właśnie są za małe. Ta druga aukcja prezentuje to co ja pokazałem. Wątpię, żeby coś większego się jeszcze znalazło ale może..

@Dobra, pozostawmy chwilowo myśl na temat kupna dużej torby. Teraz nasuwa mi się inne pytanie do głowy. Jeżeli chciałbym chodzić z konsolą no nie wiem, chociażby po mieście to lepiej zaopatrzyć się w taki o to futerał:

http://www.amazon.co.uk/Officially-Licensed-4Gamers-Clean-Protect/dp/B006DU10LE/ref=sr_1_43?ie=UTF8&qid=1392309420&sr=8-43&keywords=ps+vita+case

Czy może pasek na szyję? Zastanawiam się jak to będzie wyglądać w praktyce. Jak już to konsolę schowałbym pod koszulkę lecz nie wiem jak to będzie wyglądało czy tak jakoś chyba trochę dziwnie.. Czy może jednak lepiej ten futerał wyżej, przyczepię sobie go do spodni i mam spokój, jak myślicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...