Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto na korei

19adis20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem na zrobieniem konta na korei (jak źle napisałem to wybaczcie) , Co sądzicie o takim pomyśle , na eune mam prawie 30. A słyszałem że poziom tam bardzo wysoki (bronzy grajo jak goldy lub lepiej), dało by coś tam ugrać ? :)

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Po co Ci konto na Korei?

Polecam Ci wbicie 30 levela oraz ćwiczenie skilla.

Jeśli tu nie dajesz rady, to co mówiąc tam?

Polecam grę na EUNE. ;)

Opublikowano

Głownie mi chodzi o ćwiczenie skilla tam :D , lub też podpaczeć jak inni grajo :D

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Ćwiczyć skilla możesz wszędzie. Jeżeli tu jesteś diament I to możesz się przenieść ćwiczyć skilla a jeżeli nie masz najwyższego poziomu na europejskich serwerach to po co się przenosić? Tu pewnie wybić się nie możesz i dlatego sądzisz że tam są bardziej ogarnięci ludzie i się wybijesz ale po co ci to? 0 komunikacji jeszcze pewnie inne dziwne znaki/literki.

Opublikowano

@up , nie chce przenieść głównego konta, (  lans , przed chwilą wbiłem 30, 1,5 mies grania ) . Chciałem tam zrobić NOWE konto

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Nie rób, za dużo opóźnienia byś miał i nic byś nie ugrał. Co do patrzenia jak inny grają to polecam ci pooglądać LCS'y.

PS. Wbiłeś dopiero tutaj 30 i chcesz się od razu przenosić ? Nieee....

928011413476457403957.png

Opublikowano

Nie zrobisz tam konta, a nawet jak byś gdzieś konto znalazł, to i tak nie ugrasz na takim pingu :P

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...