Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić najlepszą snajperkę?

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka jest najlepsza snajperka? Za G1C oraz za zwykłe $ ?

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Za $ - N-HVR

Za G1C - Te nowe Pathfindery

Ogólnie nie tylko nhvr jest najlepszy, również dobrze sprawdza się obir.

@up

Ziolko mylisz się, pathfinder ma inne mody które dla mnie są lepsze niż w scoutach.

image5.png?uid=2624149&m=15

Opublikowano

@up

Jakie inne mody? wtf? - to nie ma żadnego innego moda, który nie jest normalnie dostępny...

Ma dokładnie to samo co cała reszta broni... M.in. są to:

- Tagger (wow super op dodatek bez tego nie da się grać o.O )

- Hunting Sight 1 (czyli również zwykły dodatek, standard w ducku lub scoutami ze slotem)

- Improved Rifling 3 (jakoś nie szczególnie przydatne do scouta)

- Tłumik (tylko pogarsza sprawę - obrażenia na dystans spadają)

Naprawdę ta snajperka jest niesamowita, dla noobów i pay2win...

A teraz serio... Człowieku to jest to samo z wyjątkiem wyglądu... Kup sobie ducka - nie wydasz ani złotówki, a wsadzisz dodatek jaki Ci się tylko podoba. -.-

Szczególnie, że większość graczy jako standard w scoucie używa Hunting Sight 1 lub 2, albo tak jak jest w podstawowym retail scoucie - Cooling Jacket 3. (standardowe mody dostępne dla każdego - tak bardzo op, facepalm.....)

Przestańcie płakać jak pizdy, że ktoś ma op broń/p2w itp. Najpierw nauczcie się grać i to z czym gra wasz przeciwnik, będzie was gówno obchodzić bo dacie sobie z nim rade.

Opublikowano

@up

Jakie inne mody? wtf? - to nie ma żadnego innego moda, który nie jest normalnie dostępny...

Ma dokładnie to samo co cała reszta broni... M.in. są to:

- Tagger (wow super op dodatek bez tego nie da się grać o.O )

- Hunting Sight 1 (czyli również zwykły dodatek, standard w ducku lub scoutami ze slotem)

- Improved Rifling 3 (jakoś nie szczególnie przydatne do scouta)

- Tłumik (tylko pogarsza sprawę - obrażenia na dystans spadają)

Naprawdę ta snajperka jest niesamowita, dla noobów i pay2win...

A teraz serio... Człowieku to jest to samo z wyjątkiem wyglądu... Kup sobie ducka - nie wydasz ani złotówki, a wsadzisz dodatek jaki Ci się tylko podoba. -.-

Szczególnie, że większość graczy jako standard w scoucie używa Hunting Sight 1 lub 2, albo tak jak jest w podstawowym retail scoucie - Cooling Jacket 3. (standardowe mody dostępne dla każdego - tak bardzo op, facepalm.....)

Przestańcie płakać jak pizdy, że ktoś ma op broń/p2w itp. Najpierw nauczcie się grać i to z czym gra wasz przeciwnik, będzie was gówno obchodzić bo dacie sobie z nim rade.

Kto tu płacze? Piszemy o broniach a ty wylatujesz z płakaniem pewno sam płaczesz bo cię jadą broniami za g1c. Btw. każdemu gra się lepiej inną bronią. Piszesz żę dla noobów i p2w a sam masz nano i cr5. Więc co ty chcesz?

"Jakie inne mody? wtf? - to nie ma żadnego innego moda, który nie jest normalnie dostępny..." Nie napisałem nowe ale inne, po za tym mówisz o ducku który kosztuje gdzieś 6mln , bez wydania złotówki zdobędziesz go po dobrych paru latach. A jeśli chcesz szybciej to musisz kupić premium lub probować w joker boxach przez to wydasz 2x więcej niż na kupno gotowej snajperki. 90dni premium = gdzieś 150zł a za to kupisz bron na perma + 30 dni premium.  Chyba ze,  nie chcesz tracić dużo pieniędzy na grę i mieć dobre snajperki, polecam kupić retail boxa lub graj z n-hvr/obir. 

Opublikowano

@up

Kolego widzę, że masz bardzo małe pojęcie o tej grze.

Nowe Pathfindery to jest to samo co Scout tylko, że maja podmieniony model broni

"Jakie inne mody? wtf? - to nie ma żadnego innego moda, który nie jest normalnie dostępny..." Nie napisałem nowe ale inne

Ziolko też nie napisał nigdzie że mają nowe skille. Jakby nie patrzeć to do Ducka możesz sobie wsadzić co chcesz w przeciwieństwie do "p2w" Pathfindera

po za tym mówisz o ducku który kosztuje gdzieś 6mln , bez wydania złotówki zdobędziesz go po dobrych paru latach.

Jak dobrze trafisz lub masz znajomości to kupisz go w cenie nawet dobrze poniżej 5 mln. A zarobienie tylu pieniędzy nie jest aż takim dużym problemem i w niecałe pół roku byś się mógł spokojnie wyrobić tylko grając.(W przeciągu ostatniego miesiąca zarobiłem ponad 600K) A jak do tego dojdzie kręcenie biznesu na Markecie to nawet w przeciągu 1/2 miesięcy powinienieś dać rade. Poza tym są też eventy w których można wygrać sporo G1 i JokerBoxów.

90dni premium = gdzieś 150zł a za to kupisz bron na perma + 30 dni premium.

3 RT Packi kosztują łącznie 120zł w skład tego wchodzi:

-3 bronie główne na perma

-90 dni premki

-1500 G1C

Kilka razy w roku organizowane są także wyprzedarze po 50% na rzeczy z Armasu więc jakby ktoś chciał to za te 1500G1C + troche sie uzbiera z eventów można miec takiego ACESa Rifla na zawsze na konto  

Więc prosze nie wypowiadaj sie jak grasz w tą grę może z miesiąc

Pozdrawiam

Opublikowano

@up

Kolego widzę, że masz bardzo małe pojęcie o tej grze.

Nowe Pathfindery to jest to samo co Scout tylko, że maja podmieniony model broni

Ziolko też nie napisał nigdzie że mają nowe skille. Jakby nie patrzeć to do Ducka możesz sobie wsadzić co chcesz w przeciwieństwie do "p2w" Pathfindera

Jak dobrze trafisz lub masz znajomości to kupisz go w cenie nawet dobrze poniżej 5 mln. A zarobienie tylu pieniędzy nie jest aż takim dużym problemem i w niecałe pół roku byś się mógł spokojnie wyrobić tylko grając.(W przeciągu ostatniego miesiąca zarobiłem ponad 600K) A jak do tego dojdzie kręcenie biznesu na Markecie to nawet w przeciągu 1/2 miesięcy powinienieś dać rade. Poza tym są też eventy w których można wygrać sporo G1 i JokerBoxów.

3 RT Packi kosztują łącznie 120zł w skład tego wchodzi:

-3 bronie główne na perma

-90 dni premki

-1500 G1C

Kilka razy w roku organizowane są także wyprzedarze po 50% na rzeczy z Armasu więc jakby ktoś chciał to za te 1500G1C + troche sie uzbiera z eventów można miec takiego ACESa Rifla na zawsze na konto  

Więc prosze nie wypowiadaj sie jak grasz w tą grę może z miesiąc

Pozdrawiam

Więc tak, piszesz o reitalach ale jeśli chodzi o bronie to się nie opłaca dlaczego? Jedyna warta i dobra broń z niego to scout. Csg, jest znerfiony i ciężko się zabija, dla mnie wygrywa z nim jg "broń za pieniądze w grze". Reitalowy ntec jest słabszy od tego normalnego. Whisperka ma mod który nie polepsza rozgrywki ale ją utrudnia, wątpię że nowy gracz ją ogarnie, poza tym jak wyleci na ciebie 2/3 przeciwników nie masz szans. Ale jeśli chcesz mieć coś lepszego z sniperek nie wliczając ducka opłąca się kupić pathgindera.

"Jakby nie patrzeć to do Ducka możesz sobie wsadzić co chcesz w przeciwieństwie do "p2w" Pathfindera" Tak możesz ale na ducka musisz nazbierać lub próbować szczęścia w joker boxach. btw. piszesz że pathfinder jest taki sam jak scout więc broń nie może być p2w bo się niczym nie różni. "Jak dobrze trafisz lub masz znajomości to kupisz go w cenie nawet dobrze poniżej 5 mln. A zarobienie tylu pieniędzy nie jest aż takim dużym problemem i w niecałe pół roku byś się mógł spokojnie wyrobić tylko grając.(W przeciągu ostatniego miesiąca zarobiłem ponad 600K) A jak do tego dojdzie kręcenie biznesu na Markecie to nawet w przeciągu 1/2 miesięcy powinienieś dać rade. Poza tym są też eventy w których można wygrać sporo G1 i JokerBoxów." Mało kiedy jest tańszy scout, a jeśli ktoś się pomyli z zerami to i tak odrazu go ktoś kupi. Jeśli masz znajomości wątpię że osoba która napisała temat ma znajomości ponieważ pyta się co jest najlepsze przez to wychodzi że jest nowym gracze. Mówisz pół roku? No słuchaj nie każdy gra całe dnie, inni mają szkołe/prace i życie prywatne. Kręcenie biznesu na Markecie tak tylko że na samym theme się nie wyrobisz "ludzie dużo tego nie kupują" Symbole idą cały czas tyle że aby zrobić jakiś przyzwoity trzeba potrafić i mieć premium, przy takim limicie jaki jest bez premium nie da się. Robienie samochodów, 1. musisz mieć kity 2. musisz umieć zrobić ładny samochód 3. Musisz mieć go odblokowanego 4. muszisz mieć swój wkład aby zarobić. Są eventy tyle że rzadko i nie zawsze jest do wygrania g1c i joker boxy. "Kilka razy w roku organizowane są także wyprzedarze po 50% na rzeczy z Armasu" Sa wyprzedarze, ale nie zawsze  eventy jest  przed taką wyprzedarzą przez to ciężko dorwać coś za darmo. No chyba że załadujesz g1c tracąc kasę.

"Więc prosze nie wypowiadaj sie jak grasz w tą grę może z miesiąc" Jeśli bym grał może z miesciąc to bym tyle o grze nie wiedział, btw. jeśli chcesz się przekonać zaparszam na eu2 możesz zobaczyć moją postać, "czas" i "poziom". A tak wogóle koniec rozmowy.

Do autora tematu, jeśli nie chcesz wydawać dużo pieniędzy na gre. Kup reital boxa wybierz z niego scouta w dodatku otrzymasz 500g1c,30dni premium, samochód i pistolet, koszt to jakieś 40-50zł. A jeśli wogóle nie chcesz wydawać polecam grać n-hvr/obir jeśli nauczysz się tym grać będzisz kosić. Ale jeśli ci to nie pasuje, zbieraj na ducka, długo będziesz zbierać ale wkońcu kupisz.

Opublikowano

@Nyris

Kto tu płacze? Piszemy o broniach a ty wylatujesz z płakaniem pewno sam płaczesz bo cię jadą broniami za g1c. Btw. każdemu gra się lepiej inną bronią. Piszesz żę dla noobów i p2w a sam masz nano i cr5. Więc co ty chcesz?

"Jakie inne mody? wtf? - to nie ma żadnego innego moda, który nie jest normalnie dostępny..." Nie napisałem nowe ale inne, po za tym mówisz o ducku który kosztuje gdzieś 6mln , bez wydania złotówki zdobędziesz go po dobrych paru latach. A jeśli chcesz szybciej to musisz kupić premium lub probować w joker boxach przez to wydasz 2x więcej niż na kupno gotowej snajperki. 90dni premium = gdzieś 150zł a za to kupisz bron na perma + 30 dni premium.  Chyba ze,  nie chcesz tracić dużo pieniędzy na grę i mieć dobre snajperki, polecam kupić retail boxa lub graj z n-hvr/obir. 

Widzisz, wydałem na tą grę 150 może 200zł, wszystkie moje itemki są właśnie z "biznesu" jak powiedział to pb14 :) Mówisz, że ja płaczę bo jadą mnie broniami za g1c - nie, bo ja też takie mam więc mi nie wypada, ponadto uważam się za w miarę skillowego gracza z moimi ponad 24k killami. (nie mówiąc o tobie i stażu w grze ~ 300h / dla potwierdzenia - twoje boskie konto poniżej.

http://steamcommunity.com/id/Nyris

A propos mówiąc że "ta broń jest dla noobów i p2w..." naprawdę pomyślałeś, że mówię serio kiedy wcześniej mówiłem, że niczym się nie różni? Lawl.

Do tego ból dupy o nano, standard u każdego kogo na nie nie stać - a dupkę skręca bo chętnie by się postrzelało :D - utwierdziłeś mnie tym w przekonaniu, że nie jesteś żadnym pro/znawcą gry.

Uprzedzając kolejne pytania - Tak, kupuję bronie z armasu za kasę z gry, kupuję retailboxy po 1/1.2m, a jak wiadomo w każdym jest 500G1C więc przy kupnie przykładowo 4 sztuk i jakiejś miłej promocji da radę dostać fajną broń.

Btw. scouty zostały znerfione - nie można z nimi skakać (jak dla mnie to wielka zmiana, teraz nie ma sensu grać scoutem). Duck kosztuje teraz około 3m.

Na aktualną chwilę polecam zwykła NHVR.

Opublikowano

A więc tak:

1. Naucz się robić cytaty

2. Robienie większych odstępów i przejście do nowej linii nie boli, a tylko ułatwiłoby czytanie tego syfu.

Whisperka ma mod który nie polepsza rozgrywki ale ją utrudnia, wątpię że nowy gracz ją ogarnie, poza tym jak wyleci na ciebie 2/3 przeciwników nie masz szans.

No proszę Cię, jak nie potrafisz zabić na 22 w magu to popracuj nad celnością. Poza tym jest na tyle szybkie przeładowanie że po każdym zabitym kolesiu możesz przeładowac zanim zaczniesz ładować do następnego, no chyba że wyskakujesz na nich na pałe to nawet zwykłą OCĄ nie masz szans.

Tak możesz ale na ducka musisz nazbierać lub próbować szczęścia w joker boxach. btw. piszesz że pathfinder jest taki sam jak scout więc broń nie może być p2w bo się niczym nie różni.

Po nerfie broni Duck chodzi po 3mln więc to jest połowa tego co ty podałeś. Ująłem p2w w "" więc zacytowałem was, bo myślicie, że jak ktoś kupił broń to już musi byc lepszy od reszty. I aby mieć scouta to też musisz wydać pieniądze więc możecie mówić, że on jest "p2w".

Mówisz pół roku? No słuchaj nie każdy gra całe dnie, inni mają szkołe/prace i życie prywatne. Kręcenie biznesu na Markecie tak tylko że na samym theme się nie wyrobisz "ludzie dużo tego nie kupują"

No nie żeby coś ale ja gram tylko w weekendy. Mój brat wbije i zagra mi może z godzinke dziennie. Więc jak na ~3 dni gry 500K nie jest aż takim dużym problemem do zarobienia.

Uwiesz, że ludzie kupują dziennie i to sporo, chyba, że wystawiasz 3 piosenki to się nie dziw, że prawie nic nie zarabiasz. To od Ciebie zależy w czym sie specjalizujesz i jaki jest twój plan na kase.

Sa wyprzedarze, ale nie zawsze  eventy jest  przed taką wyprzedarzą przez to ciężko dorwać coś za darmo. No chyba że załadujesz g1c tracąc kasę.

Właśnie, że wyprzedarze są robione dzień/2 po większych eventach.

Są eventy tyle że rzadko i nie zawsze jest do wygrania g1c i joker boxy.

Nie wiem jak tam na twoim EU2 ale te większe:

Event - klanówka (17 boxów na głowe, w tym 5 power)

Już w tym roku 2 eventy z G1C (15 killi dziennie przez tydzień i 100,200,400G1C + premka)

jeśli chcesz się przekonać zaparszam na eu2 możesz zobaczyć moją postać, "czas" i "poziom". A tak wogóle koniec rozmowy.

Hahaha 300h, co to jest ? Ty masz pewnie tylko jedną postać i nie masz nawet nanówki. Ogólnie moje 3 postacie: 170R, 255R, 100R

http://steamcommunity.com/id/Pber96

Pozdrawiam, Patryk

Opublikowano

Cały czas piszę o nowym graczu którym jest rak0. Co do godzin gry, nie każdy gra/grał przez steam.

Do ziółka, no właśnie się mylisz, sam się masz za wielkiego znawce gry. Piszę to co wiem, to co się dowiedziałem od innych.

Chwalisz się 24k kilami, ja mam  13 i co z tego? To mówi kto co wie o grze?

ss bo pewno nie uwierzysz.

post-895698-0-29184800-1392926723.png

Tak nie mam nano i co z tego? To świadczy że jestem groszy?

Pisałem koniec rozmowy, jak chcecie coś dodać zachowajcie to dla siebie, ponieważ robi się niepotrzebny spam.

Opublikowano

Do ziółka, no właśnie się mylisz, sam się masz za wielkiego znawce gry. Piszę to co wiem, to co się dowiedziałem od innych.

Ziolko zna się dość dobrze na tej grze. Napewno lepiej od Ciebie, jeżeli uważasz Pathfindera za broń lepszą od Scouta, jak powiedział to tobie ktoś inny to zmień źródło (To jest dokładnie to samo) Nawet powiem tyle, że skille w Pathfinderze są śmieszne... tłumik, tagger, zasięg tyle co celność I jest tam jako taka.

Ogólnie większość broni "p2w" ma swój odpowiednik w wersji darmowej od NPCa 

Tak nie mam nano i co z tego? To świadczy że jestem groszy?

Sorry ale w tym czasie w jakim zdążyłeś nabić taki lvl powinieneś mieć też kasę na Nano. Ale ty chyba grasz same misje i nawet nie wiesz jak na FightClubach łatwo i szybko wchodzą pieniądze i nigdy nie goniłeś żadnego farmera. Poza tym można zarabiać na rzeczach takich jak ciuchy i samochody z bodykitem od npc.

jak chcecie coś dodać zachowajcie to dla siebie, ponieważ robi się niepotrzebny spam.

Dodam swoje zdanie, ponieważ mam do tego prawo i chcę wyczerpać temat do końca ale jak ktoś się sprzecza, że "p2w" broń Pathfinder jest niby lepszy od Scouta to ja wyrażam swoją opinie na ten temat, bo jak dla mnie tak nie jest.

Opublikowano

@Nyris

Nie "chwalę" się moimi killami tylko one w pewnym stopniu świadczą o doświadczeniu gracza ~ tym samym o znajomości gry.

Nie mówię też, że skoro nie masz nano to jesteś gorszy, mówię tylko, że właśnie większość początkujących graczy lub nie do końca znających się na grze uważa, że nano jest dla noobów itd. głownie dla tego, że nie mają na nie kasy, a mimo to bardzo by je chcieli. (mówienie, że go nie chcesz nic ci nie da, przyznaj się chociaż przed sobą, że by się przydało :))

Mówisz na mnie, że gram z CR5, a sam z tym grasz. BEKA.

Btw. CR5 to to samo co N-Tec. Tylko ze zmienionym wyglądem i dźwiękiem.

Pisałem koniec rozmowy,

Czyżby brak argumentów? :D

Opublikowano

Ostatni raz opowiadam.

Mówisz na mnie, że gram z CR5, a sam z tym grasz. BEKA.

Wróćmy do tego co napisałem wcześniej. A napisałem " sam masz nano i cr5" czyli nic złego nie napisałem na ciebie, tylko weszłeś na temat p2w a przez większość graczy cr5 jest p2w.

Btw. CR5 to to samo co N-Tec. Tylko ze zmienionym wyglądem i dźwiękiem.

No właśnie wiem, to dlaczego miał bym nie używać tej broni? Tobie również nie zabraniałem niczego, btw. może mi się podoba wygląd tej broni ?

mówienie, że go nie chcesz nic ci nie da, przyznaj się chociaż przed sobą, że by się przydało

Nie jest mi wogóle potrzebne, aby mieć przyjemność z gry.

Ziolko zna się dość dobrze na tej grze. Napewno lepiej od Ciebie, jeżeli uważasz Pathfindera za broń lepszą od Scouta, jak powiedział to tobie ktoś inny to zmień źródło (To jest dokładnie to samo)

Więc tak, mam w apb znajomych którzy grają od bety, więc dużo mi powiedzieli. Co do pathgindera nie uważam jej lepszej od ducka ale za taką "samą", tylko że nie każdy chce się bawić z duckiem, to może wybrać pathfindera dlaczego? Ducka ma tagera +1 slot wolny, przeważnie ludzie wsadzają hunting w ten slot no a pathfinder ma prawie te same mody.

Sorry ale w tym czasie w jakim zdążyłeś nabić taki lvl powinieneś mieć też kasę na Nano.

Jak odpowiedziałem ziółkowi nano nie jest mi potrzebe do przyjemności z gry.

Ale ty chyba grasz same misje i nawet nie wiesz jak na FightClubach łatwo i szybko wchodzą pieniądze i nigdy nie goniłeś żadnego farmera. Poza tym można zarabiać na rzeczach takich jak ciuchy i samochody z bodykitem od npc.

Nie gram samych misji, również pocinam na fighclubach, można zarabiać dzięki tym kitom ale mało się zarabia lepiej bawić się w theme/symbole.

broń Pathfinder jest niby lepszy od Scouta

Ogólnie jeśli chodzi o gre, akurat mi się gra lepiej pathfinderem niż scoutem z rt. Ale jeśli chodzi o ducka i pathfindera te bronie są takie same, tylko że duck ma slot i jest możliwy do kupienie.

Dodam swoje zdanie, ponieważ mam do tego prawo

Masz prawo tyle że tu się robi już syf, jeśli chcesz męczyć ten temat pisz na pw.

Czyżby brak argumentów? :D

Nie ziółko ale zobacz jaki się syf tu zrobił, jeśli aż tak masz ochotę męczyć ten temat to tak sam jak pisałem wyżej zapraszam na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...