Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Może spróbojecie dobrać ? ;/

Driver.

Pytanie

Opublikowano

Witam mam pytanie otóż szukam kartę graficzną do 200 zł pro taką do gier, płyta główna- FUJITSU SIEMENS AGP 8x z góry dziękuje.

refresh

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ref, chciałbym karte graficzną lepszą niż ta co mam - NVIDIA GeForce 4 MX440 with AGP8X

I obsługiwała opengl 2.1 i była do 300 zł ;)

Opublikowano

Już Ci mówie ja zbieram na nowego kompa i kupie sobie nowego za 2700 zł bo już mam wszystko do jego złożenia tylko hajs.

Zasilacz już ci mowie

Opublikowano

to nie dziękuje nie potrzebuje takiej karty.Napisałem w temacie że potrzebuje kart graficznej do 300 zł która obsługuje opengl 2.1 ;)

Opublikowano

Już Ci mówie ja zbieram na nowego kompa i kupie sobie nowego za 2700 zł bo już mam wszystko do jego złożenia tylko hajs.

Zasilacz już ci mowie

jeżeli masz już te 2700 to nie warto inwestować w tego kompa tylko całość nową kupić 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

To dasz do takiej od 700 zł będę zbierał.

Albo wiesz co inaczej do 300 zł i nie do gier ale żeby chodziły dobrze gry typu minecraft,cs tylko takie i spoko grafika była. I zeby chodził minecraft 1.7.2/4 bo na mojej nie chodzi bo nie mam opengl 2.1 a mam 2.0 a ja chce właśnie karte kupić zeby mieć opengl 2.1 i żeby działał mc 1.7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...