Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mob_proto.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem usunąłem przez przypadek z tabeli mob_proto Handlarza Bronią w Navicat i nie mam pomysłu jak to naprawić wygląda to tak jak na załączniku proszę o pomoc z góry dziękuje pliki serwerowe mam by takinieśmiały 

post-987887-0-21013000-1392299633_thumb.png

Opublikowano

mniej więcej rozumiem o co chodzi tylko wytłumacz mi co to jest query tylko jest jeszcze takie coś jak te znaki zapytania to niby jakaś nazwa wbudowana tego npc a tego nie mam skąd skopiować 

Opublikowano

Teraz mi wyskakuje 1062 - Duplicate entry '9001' for key 'PRIMARY'    ;(

To oznacza , że jest już coś pod id "9001" i się duplikuje.

Opublikowano

to nic nie zmieni bo masz zapewne pliki terenza w ktorych to edytuje sie w .txt

nic nie musisz robic

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

Up zmieni.

pliki serwerowe mam by takinieśmiały 

W tabelce mob proto naciśnij ctlr+f i wyszukaj id 9001 bo najwyrazniej dalej jest ;)

Opublikowano

zrobiłem To że handlarz się pojawił w tabelce tylko teraz wyskoczyło mi takie coś i nie wiem co to znaczy 

mob_proto Brak klucza podstawowego !tabela

zostanie zaktualizowana przy pomocy następujacego wyrażenia :
uaktualnij mob_proto SET ModifiedFieldsAndValues WHERE AllFieldsAndOldBalues LIMIT 1

Opublikowano

Masz daj to query do player

INSERT INTO `mob_proto` VALUES ('9001', '???? ??', 'Handlarz Bronią', '5', '1', '0', '70', '', 'NOMOVE', '0', '', 'STUN,SLOW,CURSE,TERROR', '0', '', '1', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '3954', '3', '1', '0', '0', '562', '79', '100', '100', '0', '2000', '175', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0');

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...