Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minusy

TAK / NIE / OBOJĘTNIE  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? na ... ?

• TAK
      3
    • NIE
      6
    • OBOJ?TNIE ( nie obchodz? mnie + i - )
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Mam taki mini problem gdy robię np. Tutka to wiele neo daje mi - za nic.Więc chciałbym aby minus został usunięty.Patrzałem to nie było żadnego tematu tutaj więc go zakładam.

Opublikowano

By minus zostal usuniety musialo by wplynac ze 100 negatywnych wnioskow w tym temacie ... Co wiecej gdyby byl usuwany minus to plus takze (reputacja w pizdu)... Poki co to sie nie stanie

@Degarus:

Jesli masz taka reputacje a lnie inna to juz nie nasza wina...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

ja mam też na - przez wywalanie tematów z metina i nie płacze -,-

pomysł jest głupi

Opublikowano

Spotkałem sie na jednym forum z bardzo ciekawym pomysłem. Reputy można dawać danej osobie raz na jakiś czas (jak czas minie a nikomu nie dawaliśmy reputa to znowu dać nie mozeby zeby nie bylo 2x pod rząd dla jednej osoby) i stan reputacji jest wyświetlany pod avatarem usera w postacji kwadracików. Dająć reputa mozemy wpisać za co a administracja może potem przeglądać reputy każdej osoby i sprawdzać kto w jaki sposób je zdobywa.

76561198001815076.png
Opublikowano

Mike , ja tam nie mam żadnej reputacji po prostu zrobiłem ostatnio tut a tu same -- lecą a nie + -.- lub nic.

Opublikowano

Mike , ja tam nie mam żadnej reputacji po prostu zrobiłem ostatnio tut a tu same -- lecą a nie + -.- lub nic.

Jak piszesz poradniki dla plusów to sobie daruj.

76561198001815076.png
Opublikowano

Xanter masz racje. ja to co robię, to robię dla tego że lubię pomagać, a nie dla +, -, * czy czegoś tam jeszcze... zresztą ja chce odpracować jakoś te swoje warny :P

obojętne

Opublikowano

ja uważam, że forum jest od pomagania, a nie od "zarabiania" plusów

obojętnie, ponieważ mi wisi czy mam na + czy mam na -. Dla mnie liczy się to, że komuś pomogłem.

Opublikowano

Dobra chyba temat do zamkniecia znamy wynik xD

EDIT : Może + i - powinien być od jakiegoś postu ? 50 - 100 ??

Opublikowano

a może od razu do 5000? wiesz są ludzie którzy w 1-2 dni wbijają 100 postów w miesiąc wbiją spokojnie postmakera i co po tym ? dla mnie takie ograniczenie do niczego nie prowadzi ... chyba że do większego spamu na forum bo kogoś obrazisz a on będzie chciał ci wlepić minusa ....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...