Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc W Konfiguracji Serwa - Plusy Itd

Aszty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam parę problemów. Między innymi :

- zrobiłem serwer poprawnie, według instrukcji podawanych tutaj i na YT, konta tworzą mi się poprawnie i wszystko "śmiga", ale mój kumpel nie może się z serwerem połączyć. Wyświetla mu się "Zostaniesz połączony z serwerem" i koniec.

-druga sprawa to to, że nie wiem jak zmienić ceny u handlarza

-trzecia sprawą jest to, że nie mogę otwierać szkat czerwonego smoka. Wpisuje na nie niby poprawne id, ale gdy próbuje ją otworzyć to pojawiają się jakieś chińskie krzaczki

-a czwartą jest to, że nie wiem jak zmieniać bony ( tzn. chce żeby do itemów mogło wejść np. 10000 pż )

Z góry dzięki za pomoc, za wszystkie odpowiedzi, które mi pomoga, poleca 5 i plusy i wszystko co tam chcecie ^^

P.S.

Aha i jeszcze jedno : Jak zmienić aby maksymalny lvl na serwerze to chociaż 104 lvl ?

I jeszcze jak całkowicie spolszczyć serwer ?

Edytowane przez Aszty

Pomogłem Ci w czymś ? Daj + , to nic nie kosztuje.

Jeżeli coś Ci nie działa to zapytaj o to, a nie od razu wstawiaj - .

Opublikowano

Mój kolega, który nie mógł wejść na mój serwer już wbił ale przez chińskiego clienta. Da radę zrobić jakieś dobre spolszczenie i żeby mogli wchodzić przez nie ? I czy da się całkowicie spolszczyć serwer ?

P.S.

Próbowałem zrobić "spolszczenie na szybko" przez program connect changer, ale niestety przy pasku ładowania metin sam się wyłącza.

Opublikowano

Przez polskie mc.txt niech sprobuje wejsc a MC musi wpisac IP z hamachi bez koncowki .100

Przez polskie MC też próbował i nic z tego.

Dodałem mu mojego serwa do modu kamera ( tak jak ja mam ) i dochodzi tylko do wyboru postaci, potem wywala - choć mi ten sposób działa ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...