Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DOTA 2] New bloom darmowe tokeny

Ljx

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

W tym poradniku opiszę jak można b. szybko otrzymać tokeny nie tracąc ingotów

Zaleta sposobu:

-Około 50k tokenów (zielonych) w 5h

-Nie tracimy ingotów (żółtych)

Wada:

-Możliwość otrzymania lp, które łatwo zbić (opiszę to jak zbić lp w szybkim czasie, ale to na końcu)

Potrzebujemy:

-2.5ingotów

Sposób wykonania:

Wybieramy grę przykładowo za 2.5k żółtych monet. W tym wypadku musimy ubić bestii 5mln obrażeń po czym wychodzimy z gry. Całkowicie rezygnujemy. Otrzymamy na końcu rozgrywki swoje zielone nie tracąc przy tym żółtych monet, ale możemy zostać lp, lecz tak czy siak event możemy grać dalej.

Jak zbić szybko lp jak już chcemy grać np. rankedy:

Gramy CO-OP przeciw łatwym botom. Tam każdy zbija lp i pushujecie na raz mida.

Bug nie działa od ostatniego patcha (18.02.2014). Ci co skorzystali mogą się cieszyć. Temat zamykam.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Legenda
Opublikowano

Mam pytanko działa jeszcze ten bug, próbował ktoś?

Działa. Na tą chwilą od początku mam 100k tokenów.

Legenda
Opublikowano

Ale teraz skrzynia za 3k daje rary ;C

Naprawili to już.

@@edit

Jak chcecie bezkarnie wychodzić wpisujecie w konsoli disconnect i szybko szukajcie nowej gry.

Legenda
Opublikowano

Jak tą bestie po patchu pokonać?

Ljx kiedy gramy coś? :D

Bestii nigdy nie dało się pokonać. Trzeba albo oszukiwać jak opisane w tym poradniku albo grać fer i tracić tylko czas.

Nie gram, ponieważ mam tylko 2.5k ingotów a muszę oszukiwać :P

Opublikowano

Za drugim razem trafiłem na lobby o niskim priorytecie (na ludzi używających tego buga), umówiliśmy się, że dobijemy do 1.5mln, wyszli przy 500k, ja wyszedłem jakieś 2 sekundy po nich, zabrało mi ingotsy, nie zaliczyło gry jako opuszczona, ehh

Legenda
Opublikowano

Za drugim razem trafiłem na lobby o niskim priorytecie (na ludzi używających tego buga), umówiliśmy się, że dobijemy do 1.5mln, wyszli przy 500k, ja wyszedłem jakieś 2 sekundy po nich, zabrało mi ingotsy, nie zaliczyło gry jako opuszczona, ehh

Po co napisałem o lp? Nie grasz eventa z ludzmi mającymi lp, a drugą sprawą jest to, że masz słaby refleks i nie udało Ci się wyjść. Ja jakoś już zarobiłem 1mln tokenów.

@@

Musicie mieć zbindowaną konsolę i wpiszcie sobie komendę na opuszczenie i czekacie tylko aż dacie enter i gotowe.

Opublikowano

Czyli jeśli wyjdę przed resztą, to nie zabierze mi? Ingotsy zabierane są tylko ostatniemu graczowi?

A próbował ktoś wychodzić od razu po połączeniu z grą? Ewentualnie po pojawieniu się bestii? Wtedy też dodaje tokeny, nie zabierając tokenów?

Legenda
Opublikowano

Musisz zadać dmg żeby coś dostać. Ostatniemu zabiera tylko ingoty jak wszyscy wyjdą.

• Biter. zmienił(a) tytuł na [DOTA 2] New bloom darmowe tokeny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...