Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5.00 Every 10 days. - Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest tu taka opcja, 5.00 every 10 days.

20kofmv.jpg

Czyli jak to kupię, to będę musiał płacić co dziesięć dni za to? Czy zapłacę raz i będę miał na 10 dni i skończy się i nic nie będę musiał płacić? Proszę o pomoc, bo nie chcę się wpakować w jakieś gówno.

Opublikowano

Logiczne chyba jest, że jak zapłacisz na to za 10 dni, to po 10 dniach nie będzie mógł używać BoL'a i aby móc - nadal jako VIP - będziesz musiał znowu zapłacić.

123

Opublikowano

Słuchaj ja się wpakowałem w taką umowę kiedyś, że muszę przez 12 miesięcy płacić określoną kwotę...

Opublikowano

Nie będziesz musiał płacić, po prostu w angielskim "every" ma różne znaczenia. Jeśli zgodzisz się na automatyczne przedłużanie vipa to będzie pobierał 5$ co 10 dni, jeśli nie to po prostu sam będziesz to robił.

Opublikowano

Żeby płacić co miesiąc PayPalem musiałbyś mieć kartę kredytową z której brali by hajs co miesiąc na przykład.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Słuchaj ja się wpakowałem w taką umowę kiedyś, że muszę przez 12 miesięcy płacić określoną kwotę...

To widzę że teraz już umiesz czytać ?

Opublikowano

Wydaje mi się że tam chodzi o to czy chcesz dokonać zakupu w formie subskrypcji i będzie ci pobierało 5$ co 10 dni, przedłużając przy tym VIPa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...