Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać? Dużo osób gra?

beblok20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie ;

1.oplaca sie jeszcze grac w dekarona ?tylko na globalu! Jesli tak bylby ktos chetny do wspolnego grania

2.duzo ludzi obecnie gra w Dekarona?

Opublikowano

Zależy co miałoby zadecydować o tym czy się opłaca. Jest sporo nowości (przynajmniej jak dla mnie, osoby która zrobiła sobie 3 letnia przerwe). Gra została w znacznym stopniu ułatwiona tzn zdobywanie kasy i levelowanie nie jest już takim problemem jak kiedyś. Nexon ma to do siebie, że nawet jeśli w grze są bugi z którymi nic nie robią to starają się eliminować boterów/hackerów i zasypują nas masą eventów które o ile jesteś cierpliwy potrafią przynieść sporą korzyść. Można z nich np otrzymać itemy z cash shopa, gemy, wingi, a nawet exp amulet na 30 dni i po 30 dniach bierzesz kolejny jeśli masz życzenie. Z fishingu są same korzyści leci exp i argejty/mavricki można w ten sposób przylevelować postać od 1 do 100 levela w tydzień stoją na afk i łowiąc ryby. Nigdy nie grałem na prviach i nie zamierzam, tylko global. Nie ma boterów ani hackerów, a przynajmniej nie widziałem żeby jakiś pr0elo "hacker" przebiegał z lurą mobów, jeśli są hakerzy to tacy co używają mózgu i ich nie widać.Co do ilośći graczy hmm cieżko mi coś na ten temat więcej powiedzieć, bo póki co mam jedynie 130 level a z tego co ludziki mówią to gra się zaczyna od 170.

Każdy kto chciałby wspólnie pograć może pisać do mnie w grze, mój nick "Alaysa"

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli ktoś chce zagrac, to zapraszam na Dekaron Nemesis. Mimo lagów gra się zajebiście, mam gilldię Inkwizycja - serdecznie zapraszam. Dropnę sety, pomogę w expie.

75217085885568519449.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Opłaca się. Trochę co prawda dekaron spadł w moim mniemaniu, bo teraz wystarczy chodzić na 3 dg przez prawie całą grę. Mimo to Dekaron dalej jest zaje*istą grą. Nowi gracze mają teraz trochętrudniej. I wiadomo, że milej było robić questy w draco, przez requies, by dostać siędo avalon, a następnie do python [*] Niestety teraz można wbić wysoki lvl nawet w tydzień, co jest dla mnie wielkim minusem. Na df'y nie chodzi już prawie nikt, bo nie bardzo się one opłacają, 2 bossa i tak nikt nie ubije, bo przecież w 2, max 3 pt się nie da. Nie mniej jednak dalej polecam grać Dekarona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...