Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabieranie piłki, własna taktyka ,rzuty rożne

sopellos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na Ps3

Witam mam takie pytanie jak najlepiej zabierać piłkę przeciwnej drużynie i jak stosować taki konkretny pressing

Sa takie druzyny ktore cisną i lataja jak samoloty na boisku wczoraj troche kombinowalem wlasnymi taktykami rezultatu nie widzialem a mozna powiedziec ze jeszcze gorzej nawet bylo. I jeśli można sie dowiedzieć jeszcze o rzuty rożne czasami sie zdarza ze ktos zagrywa coś takiego ze wszyscy znajduja sie na linii bramkowej a pozniej po wrzuceniu z niej wybiegaja jak cos takiego ustawic

A co do mojej gry moze zmienic ustawienie ?? mam 4-3-3 (3) np na to 4-1-2-1-2

b3sbja.jpg

Opublikowano

Gram na Ps3

Witam mam takie pytanie jak najlepiej zabierać piłkę przeciwnej drużynie i jak stosować taki konkretny pressing

Sa takie druzyny ktore cisną i lataja jak samoloty na boisku wczoraj troche kombinowalem wlasnymi taktykami rezultatu nie widzialem a mozna powiedziec ze jeszcze gorzej nawet bylo. I jeśli można sie dowiedzieć jeszcze o rzuty rożne czasami sie zdarza ze ktos zagrywa coś takiego ze wszyscy znajduja sie na linii bramkowej a pozniej po wrzuceniu z niej wybiegaja jak cos takiego ustawic

A co do mojej gry moze zmienic ustawienie ?? mam 4-3-3 (3) np na to 4-1-2-1-2

b3sbja.jpg

Ja polecam trzymać FINEZJĘ + PRESSING to dochodzi jeden + kolega zawodnika i wtedy samemu odebrać.

Lub przewidywać zagrania i klikać odbiór czyli Strzał.

Co do tego rzutu rożnego to nie wiem, ale to jest gówno xD

Skład ok, ale na PO kup ZABALETA.

LO kup COLE

CDM kup Ramires za tego Srebrnego

a za Podolskiego Schurrle

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Zmień formację na 4-1-2-1-2, może będzie lepiej.

Jeżeli chodzi o stałe fragmenty gry, to możesz je utworzyć na arenie treningowej, a następnie wczytać podczas meczu online.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...