Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Pomocyy

Zaq9

Pytanie

Opublikowano

Siemanko od razu przejde do sedna :).Mam taki problem jak chce cos sciagnac to albo pisze caly czas "rozpoczynanie" albo sie sciaga i zatrzymuje przy 99 % dodam ze czekalem raz 1h i nic.Mam tak na kazdej przegladarce 8S .Jesli ktos wie jak to rozwiazac prosze pisac. ;) Dodam ze mialem taki sam problem kilka miesiecy temu ale juz nie pamietam jak sie go pozbylem ,i problem pojawil sie ponownie po formacie komputera.

P.S - Nie widze zadnego lepszego dzialu  gdzie moglem (jak jest to prosze przeniesc) to napisac a naprawde chce ten problem jak najszybciej rozwiazac. :mellow:

00381637475378013724.png

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może coś z kartą sieciową

Niee...tak jak napisalem problem pojawil sie po formacie i jak napisalem ja ten problem mialem juz kilka miesiecy temu i pamietam ze musialem cos tam zrobic ale juz nie pamietam co <_<

Na przeglądarce? Pewnie se dostawca internetu jaja robi.

Tu jest ta sama odpowiedz co wyzej :) ..

00381637475378013724.png
Opublikowano

MBAM nie służy do tego! pobierz OTL

http://www.bleepingcomputer.com/download/otl/

(możesz nawet na tym zainfekowanym komputerze pobrać) ustaw wszystko tak jak masz na obrazkach (oprócz standard registry, tam ustaw none)robisz loga i wysyłasz do mnie plik OTL.txt. pobierasz salitykillera

http://support.kaspersky.com/pl/viruses/disinfection/1874

skanujesz, robisz ss'a, znów robisz log OTL i się zobaczy czy wywaliło ci sterownik amsint32.sys jeśli nie znowu pobierasz nowego salitykillera, potem log, i znowu sprawdzam. jakbyś czegoś nie zrozumiał albo potrzebowałbyś nagłej pomocy w profilu mam numer gg. pisz c;

Problem rozwiazany ;) ,wielkie dzieki za wszystko : zaangazowanie, czas, i chec pomocy (zreszta sam wiesz za co  :D) JESTES WIELKI !!!! jeszcze raz wielkie dzieki :P.

00381637475378013724.png
Opublikowano

Spróbuj wyczyścić przeglądarkę, zobaczyć czy masz wystarczającą ilość miejsca na dysku. 
Też czasami mam taki problem + U mnie dodatkowo przeglądarka przestaje działać. I pomaga mi tylko czyszczenie przeglądarki lub restart komputera.

Opublikowano

Ehh..... :)

przecież to Sality widać od razu po objawach

skan MBAM i SalityKiller powinien załatwić sprawe, ale musisz je pobrać na innym pc i dopiero uruchomić na komputerze zawirusowanym

tak to jest jak sie pirackim windows'em formatuje kompa 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Spróbuj wyczyścić przeglądarkę, zobaczyć czy masz wystarczającą ilość miejsca na dysku. 

Też czasami mam taki problem + U mnie dodatkowo przeglądarka przestaje działać. I pomaga mi tylko czyszczenie przeglądarki lub restart komputera.

Nic z tych rzeczy nie pomoglo :mellow:.

Dziwne o.O Spróbuj może po prostu inną przeglądarką?

Ciekawe jak pobiore skoro pobieranie zatrzymuje sie na 99 % <_< (bo mam tylko Mozille)

00381637475378013724.png
Opublikowano

skan MBAM i SalityKiller powinien załatwić sprawe, ale musisz je pobrać na innym pc i dopiero uruchomić na komputerze zawirusowanym

Tak jak pisalem wczesniej ja juz taki problem mialem kilka miesiecy temu i o ile dobrze pamietam nie musialem sciagac SalityKiller no ale mozna sprobowac.

Tylko mam mala prosbe ,czy ktos moglby spakowac SalityKiller w rar czy cos i podeslac  ?. ;)

00381637475378013724.png
Opublikowano

MBAM nie służy do tego! pobierz OTL

http://www.bleepingcomputer.com/download/otl/

(możesz nawet na tym zainfekowanym komputerze pobrać) ustaw wszystko tak jak masz na obrazkach (oprócz standard registry, tam ustaw none)robisz loga i wysyłasz do mnie plik OTL.txt. pobierasz salitykillera

http://support.kaspersky.com/pl/viruses/disinfection/1874

skanujesz, robisz ss'a, znów robisz log OTL i się zobaczy czy wywaliło ci sterownik amsint32.sys jeśli nie znowu pobierasz nowego salitykillera, potem log, i znowu sprawdzam. jakbyś czegoś nie zrozumiał albo potrzebowałbyś nagłej pomocy w profilu mam numer gg. pisz c;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...