Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV dość oryginalny problem

KraszoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem KraszoL

miałem gta Iv dość sporo czasu ale nie miałem kompa do niego : (
teraz jak mam kompa chciałem sobie odświeżyć biblioteczke i pograć jednak lipa moja płyta jest uszkodzona,  raczej płyty bo
gdy pierwszy raz plyta się uszkodziła kupiłem nową kopie, i teraz obie kopie nie chą działać, konto i wszystko cd key jest zarejestrowany, jednak gry nie posiadam na steam i mam problem bo nie mogę pograć
mam zamiar kupić trzeci raz gre ale to jak nie znajdzie się jakieś rozwiązanie pozdrawiam, fotki pudełek zrobię jk uda mi się od kumpla aparat zdobyć żeby nie było

Opublikowano

dokładnie tak, pobierasz grę, nie instalujesz żadnego cracka itp. i po prostu gdy GFWL poprosi Cie o klucz/ zalogowanie to wpisujesz ten klucz albo się logujesz na swoje konto.

ew. patche zawsze możesz pobrać z neta.

Takie coś jest w 100% legalne, ponieważ grę kupiłeś, masz klucz, a jedynie nośnik uległ uszkodzeniu.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...