Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką klasą zagrać?

AmirsaccVIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw musisz określić, jak Ty lubisz grać. Długie/krótkie dystanse? Mi osobiście bardzo dobrze grało się medykiem. Myślę, że najlepszy na krótkie dystanse będzie inżynier, a na najszybszy exp - medyk. 

Jest to jedynie moja opinia i każdy przecież może mieć własne zdanie, oraz upodobania.

Opublikowano

Medyk- zabawa przednia, nie oszczędzasz ammo, exp też szybko leci

inżynier-- ta postać najszybciej expi (jeżeli umiesz grać :D) jednak nie nadaje się na dalszy dystans

szturmowiec- Zwykły zabijaka bez żadnych innowacji, osobiście najwięcej nim gram

snajper- muszę coś pisać ?

Najlepiej jak sobie każdą klasą zagrasz, wtedy będziesz mógł lepiej przewidzieć ruchy przeciwnika, i gra będzie urozmaicona, mi granie jedną klasą szybko by się znudziło :D 

Opublikowano

Medyk Iar / Saw / Mg36       Mechanik MP5 / Mp7 / G53    lub Snajper z Vss + m95 lub l96

Chociaz to zalezy od ciebie czym ci się lepiej gra i czy mas wystarczające środki na bron itd

Ja tylko podałem przykłady jak byś miał wybierac polecam te bronie bo osobiscie nimi grałem :)

Jestem Pomocny Masz jakieś pytania odnośnie BFP4F ?

PISZ GG 7062005

Opublikowano

Medyk Iar / Saw / Mg36 Mechanik MP5 / Mp7 / G53 lub Snajper z Vss + m95 lub l96

Chociaz to zalezy od ciebie czym ci się lepiej gra i czy mas wystarczające środki na bron itd

Ja tylko podałem przykłady jak byś miał wybierac polecam te bronie bo osobiscie nimi grałem :)

Mg36???!! Chyba ostatni raz grales tym 5mies temu
Opublikowano

ja polecam snajpera można sobie fajnie pograć na dobry start trzeba dokupić sobie Jtigera i to starczy do 30 poziomu w tym czasie nauczysz się strzelać i może kiedyś staniesz się pro snajperem :)

Opublikowano

Polecam szturmowca i snajpera. Te dwie klasy są najlepsze moim zdaniem.

Snajper (jeśli go ogarniesz) będzie najlepszą klasą dla ciebie i utrapieniem dla przeciwnej drużyny :D

Szturmowcem nabijesz porządne staty bez większego wysiłku, o ile poradzisz sobie z dużym odrzutem (niektórych) broni  ;)

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...