Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Problem Launcher etc." - czyli gimbusy + vb.net ... Zapraszam.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i od razu do tematu. Na forum a dokładnie vb.net pojawiają sie setki tematów "Problem Launcher Minecraft", "Pomocy Launcher", "Jaki kod do launchera", ... Kiedy do was dotrze że tu było to przerabiane już parę miesięcy temu, pewien użytkownik jako pierwszy podal nowy kod do odpalenia 1.6.2 i tyle wam powinno wystarczyć do zrobienia Launchera pod każdą wersję, teraz Mojang tak szyfruje wersje tego minecrafta że trudno ogarnąć co i jak, więc nie pytajcie o gotowca bo i tak go nie dostaniecie! Ja sam siedziałem nad 1.7.2 3-4godziny a nad 1.6.4 z Forge 2godziny, udostępnie wam tu wszystkie wersje aż do 1.7.4 tylko dajcie troche czasu, nie piszcie już ze wam coś nie działa itd. itp. bo to śmieszne że macie gotowy kod i "nie działa" ;) wystarczy pomyśleć bo to może być nawet literówka a wy robicie temat na tym cudownym forum bo wam "," brakło...

Proszę sie nie czepiać że nie ma czasami "ą ś ć ż ź ę ó" bo piszę z telefonu i staram się jak mogę.

Jęśli już naprawdę macie te 20lat, skończona szkoła, studia, znacie się na "komputerach" i nadal jest z tym problem to piszcie do mnie PM ja napewno pomogę :)

Uważajcie na ludzi tu na forum bo już taki piotrus cwaniakuje że pomaga za kase a mi wisi za pomoc ...

Ok już po północy dobranoc wszystkim :)

371007.gif

Opublikowano

i tak tym tematem nic nie zdziałasz, bo moderatorzy i tak walą na to, napisałem kiedyś, że "W swoim dziale na 100% znajdziesz odpowiedź." to tylko warna dostałem.

Ten temat nie raz jest przewałkowany na forum, może zrobimy jakiś TuT do C#, VB.Net i to wystarczy, żeby nie pisać zbędnych tematów.

Opublikowano

@Soukyan Niestety ludzie nawet nie użyją "Szukaj" tylko prosto GoogleChrome --> mpcforum.pl --> vb.net --> Nowy Temat...

Trzeba założyć po 1 temacie porządnym (TuT - Source - vTuT) poprosić moderatora o przypięcie i tyle no cóż innego zdziałamy ;/

@trolek :) ... bez komentarza, sam sobie poszukaj "kodów" 

371007.gif

Opublikowano

@up właśnie nie wiem ;/ muszę jeszcze trochę do 1.7.4 rzeczy ogarnąć hehs

Bez tych rzeczy nie ma szans na odpalenie mc, trzeba będzie przeglądać src minecrafta z moją znajomością javy będzie to lv hard ;D

Opublikowano

Heh mi wczoraj raz odpaliło 1.7.4 ale potem gdzieś przerzuciłem libsy do 1 folderu z 1.6.2 i 1.7.2 i coś sie sypło ;/

Exception in thread "main" com.google.gson.JsonSyntaxException: java.lang.IllegalStateException: Expected BEGIN_OBJECT but was STRING at line 1 column 1
	at com.google.gson.Gson.fromJson(Gson.java:815)
	at com.google.gson.Gson.fromJson(Gson.java:768)
	at com.google.gson.Gson.fromJson(Gson.java:717)
	at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:120)
Caused by: java.lang.IllegalStateException: Expected BEGIN_OBJECT but was STRING at line 1 column 1
	at com.google.gson.stream.JsonReader.beginObject(JsonReader.java:374)
	at com.google.gson.internal.bind.MapTypeAdapterFactory$Adapter.read(MapTypeAdapterFactory.java:183)
	at com.google.gson.internal.bind.MapTypeAdapterFactory$Adapter.read(MapTypeAdapterFactory.java:145)
	at com.google.gson.Gson.fromJson(Gson.java:803)
	... 3 more

371007.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...