Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL - Best champion + useful scripts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zamierzam zakupić VIP do BOL'a i mam pytania do doświadczonych boterów.

• Jaka jest najlepsza postać do grania z tym botem + jakiś mega skrypt do niej?
  • Jakie skrypty polecacie dla VIP? Podawajcie wszystkie, jakie są ciekawe i użyteczne.

Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam.

123

Opublikowano

Cass + Jakikolwiek dobry skrypt na nią, pełno tego, kwestia osobistych preferencji :x

Opublikowano

Cass + Jakikolwiek dobry skrypt na nią, pełno tego, kwestia osobistych preferencji :x

lee sin + auto smite

To było głupie pytanie, bo to zależy od preferencji każdego z osobna. A więc zostaje jeszcze mi to pytanie:

• Jakie są dobre skrypty? Podawajcie wszystkie fajne i przydatne, jakie znacie! - polecą lajki.

123

Opublikowano

Evadee masz ich pełno dla vipów dobór od własnych preferencji, Activator

Co to są te Evadee i Activator?

123

Opublikowano

Co to są te Evadee i Activator?

Evadee unika skillshotów z tego co udało mi się wyczytać. Mógłby mi ktoś podrzucić link z tematem typu " Jak kupić vip w bolu?" Z góry dzięki.

Opublikowano

Evadee unika skillshotów z tego co udało mi się wyczytać. Mógłby mi ktoś podrzucić link z tematem typu " Jak kupić vip w bolu?" Z góry dzięki.

Musisz pierw założyć konto PayPal. A potem to już raczej proste.

Pieniądze na konto PayPal przelewasz z banku albo np. przekazem pocztowym - o co sam ostatni czasy się dowiadywałem tutaj, na forum.

Podawajcie inne useful scripts, polecą lajki.

123

Opublikowano

Activator używa Cleansta/Qssa itp. Jeszcze do niedawna był płatny ale teraz już jest free dla vipów

Opublikowano

Activator używa Cleansta/Qssa itp. Jeszcze do niedawna był płatny ale teraz już jest free dla vipów

Dzięki, podawajcie inne, jeśli znacie.

123

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...