Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na ilu FPS będzie mi LOL chodził

x3PaiiNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Kupiłem se kompa, przyjdzie on w następnym Tyg. i chciałbym się zapytać na ilu FPS będzie mi LOL chodził.

Sprzęt:

Procesor:  AMD FX 8x  3,1 GHz

Karta Graficzna: Nvidia GT630 4GB DVI HDMI DX11

RAM: 8GB DDR3 1333 MHz

Opublikowano

Tyle fps na 630? co ty mi mowiliscie że ona jest ujowa. I nawet do biura sie nie nadaje.

Ona ma 4 GB nie 2 albo 1 

Opublikowano

Nie chodzi mi o twój sprzęt chodzi mi o to że ci nie piszą że ta karta jest beznadziejna a mi że jak pytałem się o fps kiedyś z 2miechy temu to pisali że to ówno i nawet to bióra sie nie nadaje. I pisał mi to nawet Kleas...

PS. Właśnie wbiło 400postów xD

Opublikowano

Nie chodzi mi o twój sprzęt chodzi mi o to że ci nie piszą że ta karta jest beznadziejna a mi że jak pytałem się o fps kiedyś z 2miechy temu to pisali że to ówno i nawet to bióra sie nie nadaje.

PS. Właśnie wbiło 400postów xD

Ja sam wiem że ta Karta to gówno, ale jak coś będzie nie tak to bd miał zamiar kupić nową

EDIT:

Pytałeś się o FPS, FPS nie zależą tylko od karty, bo jak masz mało ramu i zjebany procek to wiadomo że dużo FPS nie uciągniesz

Opublikowano

xD to po co kupiłeś ją do nowego kompa? Jak i tak będziesz zmieniał mogłeś odrazu dobrą kupić...

Ja kupiłem całego kompa, nie tylko karte. Mieszkam w Niemczech i zapłaciłem za niego 589€

Opublikowano

6GB Ramu 

AMD ATHLON 2xDualCore 5400+ 3,5Ghz podkręcony 30min temu. 

ty masz Dual Cora 5400, ja bd miał AMD FX 8120

Opublikowano

Czemu od razu gówno? Ja Ci mówiłem że do nowego kompa nie opłaca jej się inwestować,LoL ma wymagania bardzo małe więc ta karta się sprawdzi.

Opublikowano

Karta to jakiś żart... Nie pójdzie ci BF3. Kup nową.

@edit

GB ram w karcie czuć różnice tylko przy 1-2gb. Potem to tylko się przydaje przy kilku monitorach...

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Opublikowano

Te wasze gigabajty w tej sytuacji nie mają żadnego znaczenia. Na pewno na tej karcie nie pograsz w bf3 na wyższych niż low, a w LoL'a max 60fps na full.

Panie moderator, nie znasz się na komputerach to nie wprowadzaj ludzi w błąd, dziękuje.

PS. 589Euro za taki komputer to za dużo, nie opłaca się w ogóle.

Opublikowano

Gdyż masz dobry procesor ale nie zbyt jakbym miał wybierać z tych fxów to fx 8350 wcale drogi nie jest. Powinienes wyciagnac 60 fps z spadkami do 50 a bez ogranicznika 70 spadki do 50

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...