Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w league of legends

rogisa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gdy wejdę do gry mam 50/60 fps a jesli jestem na midzie lub innych liniach to spada mi do 20/30 fps proszę pomóżcie tak nie da sie grac, kiedyś miałem stałych 40 fps!

specjalizacje kompa:

windows 7 ultiamte 64x

procek AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ 2.13 GHz  

ram: 2,5 GB

Karta graficzna: ATi Redeon HD 2900 PRO

Opublikowano

Czyściłem komputer z kurzu i czyscilem kompa ccleanerem a tak wg to dobry ten komp pod lola?

mam na medium cienie wylaczone i nie wiem co to moze być kiedyś miałem 40 stałych fps

Opublikowano

Niezbyt

Ja miałem troszeczkę lepszy i na najniższych 60 fps w bazie a w tf po 15-20 . Już na linii było 35 FPS. Radzę ci ustawić na jak najniższe.

Zmieniłem kompa na nowy i 130-180 fps.

Problemem jest ten ram .

Mi się zdaje , że ten procek też nie jest zbytnio dobry

Opublikowano

Problem jest w ilości ram... 4 gb minimum człowieku ! jak już chcesz pograć jak ja to 8 gb powinno być do tych gier.

Opublikowano

Problem jest w ilości ram... 4 gb minimum człowieku ! jak już chcesz pograć jak ja to 8 gb powinno być do tych gier.

Człowieku, ja mam 2GB ramu i chodzi bez problemu

@top

Spróbuj naprawić clienta gry, sprawdź temperatury, może coś z twoim sprzętem?

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Mam 2gb ramu , chodzi bez problemowo stałe 70 fps. 1280x1024 rozdziałka , Bez krawędzi , Odświeżaj pulpit co jakiś czas , Opcje -> B.Wysokie , Średnie , Najniższe cienie off (nie pamiętam teraz co tam było ^^

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak masz włączony firefox to skacze jak w dupe ... Ale to u mnie na 2gb , więc może też tak masz . Dodatkowo dowal aktualizację sterowników grafy , zrób defragmentacje dysku !

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

@sotoran

Przestań człowieku... Mam 2gb ram i windowsa 7 śmiga aż miło Ultra, cienie na niskie.

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Opublikowano

Format komputera powinien pomoc, ja ma procesorze 1.8 i 2gb ram wyciągam do 40, zazwyczaj mam 22-30.

Przeczyść kompa rożnymi programami, użyj GBoosta lub Game Boostera od firmy Razer, porządna firma wiec program tez powinien być. ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...