Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin]Potężny jax

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,czy polecacie kupić potężnego jaxa? Według was fajny jest? Mam jaximusa i nie wiem czy kupowac potężnego.Polećcie mi jeszcze jakiś fajnie wyglądający skin w grze do 750 rp.

Opublikowano

Bom Bom blitzcrank. Jak dla mnie tamten skin nie jest warty swojej ceny. Może lepiej tego skina do fiddla który teraz jest do kupienia.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Kup tego jaxa, ładny wygląd i dobry splash, na dodatek jest taki mały na tym skina (trudniej w ciebie wycelować ze skill shotów).

928011413476457403957.png

Opublikowano

Up napisał wszystko dobrze lecz co do skill shotow sie nie zgodze bo obszar na jaki mozna trafic postać jest taki sam.

Dokładnie. Hitboxy tak czy siak są takie same. Modele nie równają się hitboxom tak więc;>

Kupuj bo fajnie wygląda. Choć lepiej użyć MK JOGO.

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie widzę sensu w kupowaniu 2 skinów do jednej postaci, przecież i tak nie zagrasz na raz na obu. Zrób tak jak radzi Pener 2k14 i użyj jakiś programów do zmiany skórek :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...