Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mój zajebisty team ( gra o serie:) )

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rozumiem że wróciłeś na EUNE ?

hahaha dobry zart

tam trollowalby Dawid98PL

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Powiem ci tak.. jako, że już na platinium I są dobzi gracze, nawet bardzo to nawet nie może być wina Twojego złego teamu, lecz widać, że staty masz dobre bo ogarniasz lepiej niż przeciwnik. Jakbyś wstawił demko z gry to wiadomo by było co i jak :D - Mam ten sam problem z teamem.

Opublikowano

Powiem ci tak.. jako, że już na platinium I są dobzi gracze, nawet bardzo to nawet nie może być wina Twojego złego teamu, lecz widać, że staty masz dobre bo ogarniasz lepiej niż przeciwnik. Jakbyś wstawił demko z gry to wiadomo by było co i jak :D - Mam ten sam problem z teamem.

platinum 1 to gowno nie gracze bo s4 dopiero co sie zaczal wiec idioci nadal tam beda do tego to bylo tak ze koles po prostu zaczal flamowac w 5 minucie i poszedl EMO MODE i tyle pozdro plat 4ever

Opublikowano

@UP

Trochę się zgadzam, lecz na platinium I nie zgodze się, że grają gówna - bo dużo jest bardzo dobrych. Btw. jaka dywizja w lolu?

Opublikowano

@UP

Trochę się zgadzam, lecz na platinium I nie zgodze się, że grają gówna - bo dużo jest bardzo dobrych. Btw. jaka dywizja w lolu?

przeciez pisze jaka, plat1

Opublikowano

BĘDZIEMY RAZEM SIEDZIEĆ W PLATYNIE AŻ DO ŚMIERCI <3333333333333 :*************************

Wiesz co się w platynie zmienia? To, że nie trollują głównie Polacy, tylko Grecy :D

powodzenia nadal vanosz, ja się założyłem z kumplem, że do końca lutego wyjdę z platyny, ale patrząc na to co czasami dostaję, to chyba przegram 20zł :C

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

He he słabiaki.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

TY KURWA, ta riven to się przeniosła z EUNE bo ja z nią wczoraj grałem XDDDDD

Opublikowano

Współczuję Ci, miałem wczoraj premade bot 0/6 tresh afk 0/7 sivir.

Z platyny bardzo ciężko wyjść teraz, czasem wydaje mi się, że poziom gorszy niż w silverze ;/

Opublikowano

Nie wiem o co ci chodzi z tym słabym teamem skoro twój przeciwnik na topie wciąż miał przewagę w goldzie nad tobą.

Tak logiczne, że wychodzę.

PS. JAX TO NIE CHAMPION DO CARROWANIA GIERECZEK.

Opublikowano

Nie wiem o co ci chodzi z tym słabym teamem skoro twój przeciwnik na topie wciąż miał przewagę w goldzie nad tobą.

Tak logiczne, że wychodzę.

PS. JAX TO NIE CHAMPION DO CARROWANIA GIERECZEK.

dlaczego prosze ciebie mialby nie miec przewagi zbierajac wszystkie dragony barony buffy z mojej jungil i ze swojej do tego mial wiecej cs bo mogl siedziec na linii lub pushowal 

dlatego

Opublikowano

To nazywasz noob team'em :D?

Ujdzie , odwiedz moj temat jak wrzuce update.

Opublikowano

To nazywasz noob team'em :D?

Ujdzie , odwiedz moj temat jak wrzuce update.

sorry mnie nie przebijesz, moj pierwszy temat byl w 2k12.

Opublikowano

Huj, że system dywizji jest zrobiony tak, żeby trzymać graczy. Bo jakby to działało tak jak powinno, to większość byłaby niżej, a co za tym idzie nie graliby w tę grę. A tak to są w platynie i kupują skiny.

Żeby być wyżej to wystarczy grać, to wszystko.

No ale zdarzyło się, że Twoja drużyna była słabsza od przeciwnej, no nie do wiary. Płacz i zgrzytanie zębów.

<3

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Huj, że system dywizji jest zrobiony tak, żeby trzymać graczy. Bo jakby to działało tak jak powinno, to większość byłaby niżej, a co za tym idzie nie graliby w tę grę. A tak to są w platynie i kupują skiny.

Żeby być wyżej to wystarczy grać, to wszystko.

No ale zdarzyło się, że Twoja drużyna była słabsza od przeciwnej, no nie do wiary. Płacz i zgrzytanie zębów.

<3

totalnie :D :D

3BLX6Ze.png

1c4h.png

v2 lets go 

Opublikowano

fajny nick skt 1. szkoda ze nie odzwierciadla skilla

Crossfire EU - SnD.Gaming
Crossfire NA - .NoRuleS.

Opublikowano

jeden

9i6Br82.png

9zau.png

dwa

Re6H2aC.png

S53tjEz.png

ziggs nie wrocil btw

trzy

dqqk.png

cztery

43yf.png

tak z nuduw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...