Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto się przenieść na zachód ?

KrzychuTEJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam takie pytanie czy warto jest sie przenieść na zachód ? Jestem teraz na NE i rozważam myśl nad przeniesieniem sie na zachód bo dość juz mam przysłowiowych "polaczków" i ruskich którzy rozpierdola każda gre. 

Jeśli masz zamiar napisac ze tez jestem takim polaczkiem to sobie oszczędź drukowania. Poprosił bym o jakieś argumenty dlaczego warto a dlaczego nie

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie. Dużo osób chce się przenieść dlatego, że przegrywa przez polaczków itd. Myślisz, że na EU WEST są lepsi gracze? Tam to częściej spotkasz trolla w platynie niż w brązie.

EUW może i jest dobry, ale tylko dlatego, że grają tam profesjonalni gracze esportowi.

8372383248.png
Opublikowano

Jestem tego samego zdania co pan wyżej.Jeżeli nie potrafisz wybić się z jakiejś dywizji w pewien dłuższy okres czasu to po przeniesieniu na inny serwer tym bardziej nie wyjdziesz wyżej. Twój skill w pewnymsensie odzwierciedla twoją dywizje a jeżeli chodzi o przeniesienie to stanowczo nie. Szkoda hajsu.

pozdrawiam.

Opublikowano

Na euw po prostu wiecej esportowcow i maja wieksza kulture. Przyjemniej sie gra dzieki tej kulturze ale tak to podobmy poziom gry

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Jestem tego samego zdania co pan wyżej.Jeżeli nie potrafisz wybić się z jakiejś dywizji w pewien dłuższy okres czasu to po przeniesieniu na inny serwer tym bardziej nie wyjdziesz wyżej. Twój skill w pewnymsensie odzwierciedla twoją dywizje a jeżeli chodzi o przeniesienie to stanowczo nie. Szkoda hajsu.

pozdrawiam.

Typowe gadanie. Masz takiego skilla nie zasługujesz na inna dywizje. No przepraszam bardzo ale nie wycarrujesz gry sam czy we dwójke przeciwko piątce na feedowanych >.> Na west jest darmowe tak btw :)

Nie. Dużo osób chce się przenieść dlatego, że przegrywa przez polaczków itd. Myślisz, że na EU WEST są lepsi gracze? Tam to częściej spotkasz trolla w platynie niż w brązie.

EUW może i jest dobry, ale tylko dlatego, że grają tam profesjonalni gracze esportowi.

Do platyny mi o cho cho daleko ;D  Ale wiesz może to ilepiej jak sa lepsi bo z pewnym okresem czasu sie dostosujesz i idzie sie nauczyc czegos :)

Na euw po prostu wiecej esportowcow i maja wieksza kulture. Przyjemniej sie gra dzieki tej kulturze ale tak to podobmy poziom gry

Właśnie chodzi mi o kulture bo przynajmniej sie dogadasz a nie jak dzisiaj mialem sytuacje wbija jakos x polaczek i pierwsze co w lobby napisal "Rozje.ie wam ta gre pier.olone sz.aty" >.> Nawet nie wiedzialem ze w ciagu 30 minut mozna miec 0:25

Opublikowano

Moim zdaniem musisz dostać pewien kopniak w du*ę, abyś poczuł co to jest prawdziwy trolling. Przeniosłem się z EUW bo miałem samych afk oraz feederów, lecz to i tak nic nie zmieniło, bo na EUNE też ten sam syf - on jest wszędzie. Nauczyłem się, przyzwyczaiłem i dążę coraz wyżej diamonda. Proponuję zostać i przeżyć to co ma się stać..

8372383248.png
Opublikowano

Moim zdaniem musisz dostać pewien kopniak w du*ę, abyś poczuł co to jest prawdziwy trolling. Przeniosłem się z EUW bo miałem samych afk oraz feederów, lecz to i tak nic nie zmieniło, bo na EUNE też ten sam syf - on jest wszędzie. Nauczyłem się, przyzwyczaiłem i dążę coraz wyżej diamonda. Proponuję zostać i przeżyć to co ma się stać..

popieram, ja zazwyczaj przegrywam grę przez polaków ;) zaczyna się od wyzywania, spamu, afk itp..

Opublikowano

Powiem ci tak. Jeśli myślisz ze przegrywasz przez serwer to się grubo mylisz. Jedyna roznia jest to ze od d2 możesz zagrać ze sławnymi graczami = zerowya korzyść, i tak miałby cie w dupie :)

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Szkoda że twój post odbiega od rzeczywistości. Poziom jest o niebo wyższy niż na east. Grając na goldzie czujesz się jakbyś grał na silverze przenosząc się z West na east.

Ale jeżeli myślisz że przeniesienie coś ci da to jesteś w błędzie. Jest wyższa kultura

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...