Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z serwerami? - Znam na to odpowiedź!

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Za pewne wielu z Was zauważyło, że jest mega problem z serwerami, najpierw lagi, potem kolejki, teraz znikające listy znajomych i dywizje. 

W 99% stoi za tym grupa DERP.

Wszystko można wywnioskować z ich Twttera.

u75gve.jpg

https://twitter.com/DerpTrolling

Pozdro 600.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Zaśmieje się, jeżeli to coś, zna wszystkie loginy i hasła. Będzie, będzie zabawa, będzie się działo i znowu RIOT'a będzie mało!

8372383248.png
Opublikowano

Derpy takie wow, i tak wszystkie inne grupy "hakerskie" próbują namierzyć ich, nie wiem, chyba dla nich to jakieś osiągnięcie będzie. PS. nie mają wszystkich haseł, rozwalili bazę danych, przez to brak znajomych i ranking padł. Dzisiaj chyba zapasową włączyli, tylko podstawowe dane n.t. konta, jutro powinno być dobrze.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Nie radze Wam grać rankedów, jeżeli się tam bawili, to będziecie dostawać po 10 LP. Tak jak ostatnio.

jak przegrasz to dostajes losst forgivena a więc się opłaca masz 50% że wygrasz :P

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Derpy takie wow, i tak wszystkie inne grupy "hakerskie" próbują namierzyć ich, nie wiem, chyba dla nich to jakieś osiągnięcie będzie. PS. nie mają wszystkich haseł, rozwalili bazę danych, przez to brak znajomych i ranking padł. Dzisiaj chyba zapasową włączyli, tylko podstawowe dane n.t. konta, jutro powinno być dobrze.

Bazy danych nie tknęli. Zapewne zrobili obciążenia, aby nie wczytywało statystyk itp, czytaj "fake players" lub "fake lag".

8372383248.png
Opublikowano

No chyba nie.

19:10 GMT - Uporaliśmy się z kolejką logowania. Zapobiegnięcie przegranej zostało wyłączone, a kolejki rankingowe powinny być już aktywne.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Czyżby "DERP" znowu prowadziło wojne z Phantoml0rd'em?

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Czyżby "DERP" znowu prowadziło wojne z Phantoml0rd'em?

Raczej nie, ale upierają się coś na LoL'a. Nie zdziwiłbym się, jakby po drugiej stronie monitora (czytaj. "hakierów" DerpTrolling) siedziały osoby, które płaczą bo nie mogą wyjść z brązu, lub cierpią przez AFK'erów.  B)

8372383248.png
Opublikowano

Raczej nie, ale upierają się coś na LoL'a. Nie zdziwiłbym się, jakby po drugiej stronie monitora (czytaj. "hakierów" DerpTrolling) siedziały osoby, które płaczą bo nie mogą wyjść z brązu, lub cierpią przez AFK'erów.  B)

To na 90% nie są script kiddie, więc podejmują decyzje 2x szybciej i efektywniej niż większość polaczków.

Opublikowano

Jak dla mnie to akcja jest czysto marketingowa, specjalnie to robią, żebym pokazać RIOT'owi, że mogą sobie robić z grą i serwerami co chcą. Dlatego na myśl przyszła mi kwestia, że Riot może sięgnąć po wariant gotówkowy, gdzie zapłaci chłopakom z DERP Trolling, a Ci powiedzą jak mają zabezpieczyć sobie serwerki.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Pewnie kasha i selex na czele

Opublikowano

jak przegrasz to dostajes losst forgivena a więc się opłaca masz 50% że wygrasz :P

A zazwyczaj jest 40%?

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

D.E.R.P-Dzisiaj ewentualnie rozpierdole pserwery xD

Riot napewno szybko zareaguje, nie pozwoli na takie rzeczy. Ale powodzenia dla Derpu w hackowaniu serwerow ;_;

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jak dla mnie to akcja jest czysto marketingowa, specjalnie to robią, żebym pokazać RIOT'owi, że mogą sobie robić z grą i serwerami co chcą. Dlatego na myśl przyszła mi kwestia, że Riot może sięgnąć po wariant gotówkowy, gdzie zapłaci chłopakom z DERP Trolling, a Ci powiedzą jak mają zabezpieczyć sobie serwerki.

Chłopie na jakim świecie Ty żyjesz XDD

mqdefault.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...