Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto

elophantsuckmyd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo kurwa

a więc tak, skończyłem dziś rankedzika w league of legends więc poszedłem zrobić sobie chwilę przerwy, patrzę ktoś zalogował się na moje konto, no kurwa to nie możliwe, nigdy nikomu nie podawałem passów nawet najlepszym kumplom. Jedyną rzecz jaką ściągałem z neta to elophant client, aby sprawdził moje skiny..

więc kurwa tak

mówię, że jak zmienił te passy no to i tak je odzyskam, bo mam maila, wchodzę na maila zmieniam, ALE OCZYWIŚCIE ZAJEBISTY RIOT MIAŁ PROBLEMIKI Z SERWERAMI, więc nawet na konto nie mogłem wejść, nvm, piszę że błędne, powtarzam czynność kilka razy. przez przypadek zamknąłem przeglądarkę, no i chuj jebany kurwa śmieć italiański nawet na maila zmienił passy więc szybko przypomniałem sobie hasło. niestety już konto "zweryfikowane" nie jest juz na moj mail. teraz wchodzę na lolking now ,a tam co? typek popierdala sobie skurwiel jebany ezrealem, poprosiłem kolege żeby mnie dodał (bo tamten go wywalił) oczywiście ni chuja "request has been send" no to sie kurwa w głowie nie mieści.

mam wszystkie recovery passy, ale narazie nie będę pisał do rajotu, bo pewnie wiecie dlaczego. chcę się dowiedzieć czy mam keyloggera, tu macie moje cmd

j44H09r.png

NwG7Ndf.png

tu 2 pytania jeszcze.

1. jak ten skurwiel mógł zdobyć moje passy?

2. jaki antywir najlepiej na to skurwysyństwo zainstalować JEŚLI RZECZYWIŚCIE mam keyloggera na kompie?

1. Keylogger

2. Kaspersky Anti-Virus 2014.

8372383248.png
Opublikowano

Tak prymitywne metody jak cmd i netsat można sobie w buty wsadzić i być wyższym. Zacznij od Malwarebytes Anti-Malware i jakiegoś porządnego AV typu Kaspersky/NOD32.

Opublikowano

Jestem pewny, że w tym cmd nie ma żadnego keyloggera.

Po prostu ktoś ukradł Ci konto w inny sposób.

Napisz do Riotu, Oni odpowiedzą Ci wiadomością, byś udowodnił, że to Twoje konto zadając konkretne pytania i odzyskasz konto. ;-)

Opublikowano

Będą chcieli od ciebie 3 znajomych, 3 znajomych z ktorymi ostatnio grałes, 1 zakupiona postac, 1 zakupiony przedmiot za RP, jeżeli kupywałes przelewem zapytaja o numer konta bankowego, jak telefon to o jego numer itp. Dodatkowo będą chcieli też znac 1 email przypisany do konta, gdzie zostało zalożone kotno(miejscowosc) i inne bzdety. Miałem kiedyś taki sam problem, to czego nie wiedziałem np,1 zakupionej postaci poprostu pomijałem, a konto odzyskałem po 2 dniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...