Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error = -2, 10060

dfasdfsd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie, podczas włączania gry i po odczekaniu tego całego "version checking'u" wyskakuje następujący błąd...
"Can not connect to the server. Please try again or visit 

http://combatarms.nexoneu.com/

Error Code = -2, 10060"

Wiecie może co jest grane i co zrobić żeby gra znów działała?

1 post [+]

10 postów [+]

50 postów [+]

100 postów

Opublikowano

Dodam również że mieli coś dzisiaj robić i że serwery off ale nie do tej godziny... 

1 post [+]

10 postów [+]

50 postów [+]

100 postów

Opublikowano

Wyłącz antywirusa, zrób reset modemu, firewall też wyłącz, prace konserwacyjne się skończyły, i nie dubluj postów.

Opublikowano

Dobra sorry za te zdublowanie, a co do tego co napisałeś. Zrobiłem wszystko jak leci i nadal nic, nadal ten sam błąd... :/ Dodam że nawet usunąłem antywirka żeby nic nie było i nadal to samo... :/

1 post [+]

10 postów [+]

50 postów [+]

100 postów

Opublikowano

odp z :

http://www.mpcforum.pl/topic/211015-tut-error-codes/

Error Code -2/10060

Cytuje @bartek526

"Ten kod oznacza, że nie udało ci się połączyc z serwerem Combat Arms. Dzieje się tak najczęściej gdy serwery są w czasie konserwacji.

Spróbuj połączyc się znowu za kilka godzin lub następnego dnia, jeśli to nie pomoże spróbuj rozwiązania z kodu -60"

Rozwiązanie z kodu -60:

"Ten kod oznacza, że nie udało ci się pobrac gry, często jego przyczyną jest przeciążenie łącza oraz jego niestabilnośc.

Nie ma bezpośredniego rozwiązania tego problemu, najlepiej spróbuj ponownie za kilka minut, jeśli to nie pomoże sprawdź czy twój antywirus nie blokuje Combat Arms Downloader. Jeśli ciągle masz problem pobierz Combat Arms z jakiegoś zewnętrznego źródła."

"Serwery są przeciążone. Spróbuj ponownie za jakiś czas lub wyłącz swojego antywirusa"

Opublikowano

Czyli jak mam to rozumieć? Jak nie zadziała już dziś to próbować jutro, a jak jutro nie zadziała to spróbować z rozwiązaniem kodu -60?

"Nie ma bezpośredniego rozwiązania tego problemu, najlepiej spróbuj ponownie za kilka minut, jeśli to nie pomoże sprawdź czy twój antywirus nie blokuje Combat Arms Downloader. Jeśli ciągle masz problem pobierz Combat Arms z jakiegoś zewnętrznego źródła."

Też już próbowałem odinstalować i zainstalować znów i to nic nie dało, to stało się z dnia na dzień bo wczoraj mi jeszcze normalnie działało tylko po tej konserwacji tak sie stało...

1 post [+]

10 postów [+]

50 postów [+]

100 postów

Opublikowano

Dobra to nic nie daje nadal ten sam błąd. Jakieś inne pomysły? Przeinstalowałem również CA ale to nic nie dało.

1 post [+]

10 postów [+]

50 postów [+]

100 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...