Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze ścinami

KrzychuTEJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam takie pytanie. Dlaczego mam klatki czy tam lagi po mimo tego że wymagania mam dobre chyba do tej gry ?

Chodzi mi konkretnie o to że na jakies 2 czy 3 sekundy gra mi sie zacina jakos chwile jest dobrze i znowu.

Nie znam sie zbytnio na kompach i ich bebechach wiec podam jaki mam sprzęt:

Procek - AMD Phenom II X4 840 3.20 Ghz

Ram - 4 GB

Karta G AMD Radeon HD 6300 Series

Win 7 64 bitowy

post-1082224-0-93078500-1392231552_thumb.png

Opublikowano

Nie radzę sugerować się tego typu stronami, bo rzadko kiedy mówią one prawdę, wystarczy zerknąć na sekcję dot. pamięci karty graficznej.

Ja mam dość znacznie lepszy sprzęt i też zdarzają mi się spadki płynności.

APB jest niestety dość słabo zoptymalizowane i potrafi przycinać nawet na bardzo mocnym sprzęcie.

To jest laptop?

Na jakich detalach grasz?

Jeśli to laptop to nic dziwnego że masz ściny, laptop o takiej samej konfiguracji jak stacjonarny PC zawsze będzie od niego wolniejszy.

Opublikowano

Nie radzę sugerować się tego typu stronami, bo rzadko kiedy mówią one prawdę, wystarczy zerknąć na sekcję dot. pamięci karty graficznej.

Ja mam dość znacznie lepszy sprzęt i też zdarzają mi się spadki płynności.

APB jest niestety dość słabo zoptymalizowane i potrafi przycinać nawet na bardzo mocnym sprzęcie.

To jest laptop?

Na jakich detalach grasz?

Jeśli to laptop to nic dziwnego że masz ściny, laptop o takiej samej konfiguracji jak stacjonarny PC zawsze będzie od niego wolniejszy.

Gram na pc'cie. Jeśli chodzi ci o grafike to próbowałem na minimalnych i na maksymalnych i było to samo chodzi plynnie przez chwilke i klatka i znowu...

Opublikowano

Ten komputer jest za słaby na apb. Te dane co podaje twórca gry nie są prawdziwe. Wgraj config tu ma link xxx. Gra będzie wyglądała brzydko ale nie będzie klatkować.

image5.png?uid=2624149&m=15

Opublikowano

Ten komputer jest za słaby na apb. Te dane co podaje twórca gry nie są prawdziwe. Wgraj config tu ma link xxx. Gra będzie wyglądała brzydko ale nie będzie klatkować.

Godzinka na skan

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...