Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] plugin MyTabList

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam sciagnolem plugin MYTABLIST i i wszystko dziala na tabie pokazuje ssie wersja pluginu i kto go zrobil , gdy proboje edytowac go w cofigu  po czym probowalem reloadowac restartowac serwer za kazdym razem config sie resetowal do podstawowych ustawien  i wszystkie napisy ktore napisalem znikaly, czy ma ktos moze   jakis swoj config do tego pluginu i moglby mi go podeslac wydaje mi sie ze tak owiele latwiej mi sie go bedzie edytowalo

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Robisz to na włączonym serwerze? Jeśli tak wyłącz serwer, z edytuj to i włącz.

Opublikowano

Zobacz czy nie masz o 1 spacji za duzo albo za malo gdzies bo przez to config moze sie cofac ;>

Opublikowano

znaczy tak dzialaja napisy same ale jak chce dodac jakis kolor albo naprzyklad komende  zeby bylo widac sloty czy czas to  resetuje sie config

dobra zrestartowalem plugin i cos dziala juz ale wie ktos moze jak powiekszyc ten tab? bo mam 20 slotow serwer i na 1 pasku  nawet pelna nazwa serwa sie nie zmiesci? nie da sie jakos samego tabu powiekszyc?

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...