Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Pobieranie plikow i instalacja

Ravgor.

Pytanie

Opublikowano

Dzien Dobry Wieczor.

Mam problem z instalacja utorrent i innych programow tego typu chodzi o to ze gdy zaczynam instalowac daje dalej to po kilku sekundach instalka znika i program sie nie zainstalowal i nie wiem czemu. Mam Windows 7 od 4 godzin i nie ogarniam trochu bo mialem windows xp.Za pomoc lajk.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki masz sprzęt? wszystkie dodatki zainstalowane (adobe flash player, java itd)?

System jest na nowo zainstalowany nic na nim nie mam więc pobrałem dodatki:

Adobe Flash Player

Java

Net Framework 4.5

Tylko to a sprzęt to :

AMD Sempron 

Procesor 3200+ 1.80GHz

2GB Ram 

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

No to się nie dziw, że filmy Ci zamulają do tego na Windowsie 7. :x Radziłbym Ci wgrać XP'eka, ale sam mam podobne gówno zastępcze i filmy płynnie to marzenia. ;d

TErqQ.png

Opublikowano

Juz sobie poradziłem zainstalowałem ale mam drugi problem chodzi o to że strasznie mi się zacinają filmiki na youtube i innych portali nie wiem czemu internet mam z neostrady TP 10MB. Myślę że to wina jest systemu mam windows 7 a wcześniej miałem XP i sie nie zacinało mi się tak i mam także inną płytę główną.Co o tym sądzicie ?

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...