Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oddadzą lp za Lee Sina lub Nidalee

FraGGeRR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zwróci mi Riot IP za Lee albo Nidalee ? Jeśli już to chyba bardziej Nidalee. Nie wiem czy te zmiany kwalifikują się do zwrotu ( Nida Q, Lee W )

Opublikowano

Nie wiem co to za sens zwracać mastera, garena i nasusa o.O

@antywarn

zwracają tylko za reworki/visual updaty

Opublikowano

Nocturnowi zmienili skina, czyli moge prosic Riot o zwrot Nocturna ?

Nie możesz. Tu chodzi o poważną zmianę/aktualizację mocy oraz stylu postaci i ich skilli.

Opublikowano

Nocturnowi zmienili skina, czyli moge prosic Riot o zwrot Nocturna ?

jak zmienili mu skina to mozesz zwrocic skina

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Mi jakoś zwrócili skarnera a nie miał visual Update tylko 2 spelle mu troche pozmieniali

Te 2 lekkie zmiany 2 spelli są przez niektórych uważane za duży nerf

Opublikowano

Czaicie fazę. Ja chciałem oddać malze i Diane bo kupilem za RP. I mowie ze malza miał zmiany w wyglądzie a oni ze to nie zmiany tylko upiekszenie. Dalem spokój bo się nie będę z debilami klucil :D

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Przecież ostatnio nidalle nie otrzymała żadnych zmian ani Lee wiec nie rozumiem tej dyskusji w tym temacie, moze mi ktos powiedziec kiedy ostatnio była jaka kolwiek zmiana wizualna tych championów? Ja żadnej nie zauwazylem ani nie znalazlem.

Opublikowano

Z tego co pamiętam W lee sina już nie daje tarczy potworą a Dzidalle ma większy dmg z włóczni gdu rzut przekroczy jej podstawowy atak . Ale to już dawno było i nie są to jakieś wielkie zmiany , btw nie oddają postaci po reworku do kilku tygodni ??

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Z tego co pamiętam W lee sina już nie daje tarczy potworą a Dzidalle ma większy dmg z włóczni gdu rzut przekroczy jej podstawowy atak . Ale to już dawno było i nie są to jakieś wielkie zmiany , btw nie oddają postaci po reworku do kilku tygodni ??

Można oddawać.. Ja oddałem Xeratha i mi odpisali automatem i zwrócili 487RP (kupiłem w promocji jak kosztował 6300).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...