Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać do farmienia?

Gryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po dłuugiej przerwie wracam w końcu do D3, ale widzę, że wiele się pozmieniało od czasu gdy ostatni raz grałem (patch 1.0.3 bodajze :D) i nie wiem kim by tu najlepiej zagrać. Na pewno potem będę grał DH, ale kiedyś trzeba było dużo golda mieć żeby go dobrze ubrać i zeby był skuteczny w farmieniu. Nie wiem jak jest teraz. Aktualnie mam na DH jakis pełny gear na GF (mam teraz raptem parę k), mam zamiar na tym wbić z 10kk. 

Mam zamiar iść na MP 6-7. 

Myślałem o DH, WD (widziałem, że teraz niezle sobie radzi z nietoperzami) i Barbie (WW).

Monk wydaje mi się, że ma za mały DMG AoE i jest może dobry ale na single target, Wizard mi się w ogóle nie podoba, mam zamiar pograć sobie w miarę rekreacyjnie a Wizard to ostre nawalanie w klawiaturę  :D  :D  :D

Zależy mi na dość sporym DMG AoE, żeby szybko i BEZPIECZNIE zabijać moby. Wiem, że barb tu sobie nieźle radzi, DH trochę gorzej (małe survi), przy moim budżecie. Obecnie WD jest podobny do barba.

Więc kogo byście polecili, do farmienia na MP 6-7 przy gearze za ~10kk?

(Jeśli DH to build z bolasami [eksplodujące strzały]? ;>)

Aha, i nie biorę pod uwagę RoS bo i tak go nie kupię.

PS. Wiecie, jak Blizzard zamierza rozwiązać sprawę AH? Wiem, że go usuwają, tylko jakie znaczenie będzie mieć wtedy gold? Może zostaną wprowadzone jakieś runy czy dodatkowe gemy, jak w Diablo 2? Bo gold nie będzie chyba tylko służył do repairu i na potki ? :D Wiadomo już coś o tym? Jak narazie nic nie znalazłem więcej poza tym, że AH usuwają.

Opublikowano

Po prostu graj w Diablo i przestań myśleć o farmieniu. Graj postacią, którą chcesz i lubisz grać. W końcu gra się dla przyjemności, ale jeżeli chcesz farmić to barb się doskonale do tego nada. za 1kk ubierzesz go, że będzie śmigał po 1 akcie inferno aż miło. Najlepiej pierwszy akt i lecisz na Mięcnego Jeża. Jak masz duże MF to ~440k/h + masa niebieskich przedmiotów, raz na jakiś czas trafi się żółty, a czasami dropią legendarne. 

Trochę o AH : 

http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/8181979180

Na razie nie podają informacji co mają wprowadzić za AH o ile w ogóle coś wprowadzą.  

@edit

Zajrzyj tu 

http://www.mpcforum.pl/topic/686467-poradnik-600k-gold-w-godzine/?p=9863250

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Dzięki ;) a tak apropo GF, to jak myślisz, gdzie najlepiej farmic? Na jeżu, przejście rakkisa w A3, czy jeszcze gdzie indziej? Mam cały set pod GF, ponadto mam bardzo duży zasięg zbierania golda, co można nieźle wykorzystać na p. Rakkisa, bardzo to przyspiesza run.

Opublikowano

do farmienia na db dobry jest barba i daje rade ja sam na mp8 na db a sam to mp 10 

ale wiadomo bot to nie czolowiem tak ze polecam ci barbe :D ze skornem :P (za niecale 30kk) ubralem swojego barbe i szybkosc ataku wynosci 1.51 ;d

b_560_95_1.png

terrakotus.pl

[kanal pod poczekalnia ;)]

{szukasz ludzi do wspólnej gry ? zajrzyj :)}

|'|WoT|'|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...