Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runtime Error! Pomocy!

RabbitTHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem nowy komputer i ze starego skopiowałem folder z WoT'em. Kiedy włączyłem Launcher wyświetlił mi się taki oto błąd:

nj5p.jpg

Mój system operacyjny to Win 7 Pro x64, .NET Framework 4.5, Microsoft Visual C++ 2010 x64, wszystkie sterowniki zaktualizowane. Proszę o pomoc!

Opublikowano

Ja przeniosłem wota i było wszystko OK Spróbuj uruchomić jako administrator lub przenieś WOTA do innej lokalizacji

Funkcja "Uruchom jako administrator" na pewno nie będzie miała wpływu na tego typu błędy. Mimo to sprawdziłem, aby Ci odpowiedzieć, że nic to nie zmieniło. Przeniesienie do innej lokalizacji, również nie pomaga.

zaktualizuj microsoft visual c++

Microsoft Visual C++ zaktualizowałem jako pierwsze, po wyświetleniu błędu. Czekam na inne propozycje.

Opublikowano

Przenosić sobie folder to możesz by marnować czas ... wot ma jakieś dziwne pliczki w win$hicie doinstalowane więc musisz od początku instalować innej możliwości nie ma

a jak przenosisz folder to tylko "updates" i wtedy odpalasz launcherem wtedy ci się instaluje 

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...