Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Sprzedać Bohaterów.

zydas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jak sprzedać postacie w lolu bo mam ich dużo.

W jaki sposób mogę sprzedać postacie bo nie mam już żetonów jeżeli jest jakis sposób na sprzedasz postaci po proszę o pomoc jak sprzedać.

Za pomoc nagroda .

Opublikowano

Możesz napisac do Riotu, że ta postać Ci sie nie pdooba i chcesz zwrot PŻ za nią.

Mi tak zwrócili pare postaci.

Opublikowano

Możesz napisać do supportu i poprosić i usunięcia danej postaci i zwrócenie ci za niej obecnej wartości ip ja tak zrobiłem z gravesem i riven po nerfie, i mi zwrócili ale to zależy kto odbierze twoje zgłoszenie i od jego humoru bo mojemu koledze odmówili jak chciał rengara. 

1392118145-U1104615.jpg

Opublikowano

Postacie można zwracać gdy dostała reworka/nerfa/buffa i jej styl gry uległ zmianie.

Czasami RIOT robi problem gdy chcesz zwrócić postać po np. nerfie,a czasami bez problemów Ci ją zwrócą.

Zawsze wg. mnie warto próbować,nawet jeśli zgłoszenie zostanie negatywnie rozpatrzone.

Opublikowano

sprzedać nie można.

ewentualnie jak masz xeratha badź skarnera możesz zwrócić sie do supportu za zwrot ip.

jeżeli kupiłeś ich przed retworkiem

Skarnera też można zwrócić? A mogę spytać jak dokładnie ,co mu się zmieniło i czy to potwierdzone info ,że go zwracają?

Opublikowano

Zmienili mu Q (daje AS) i E (ma teraz slowa) i chyba zmienili wartości na Egzoszkielecie. Mi oddali wraz z Xerathem (dostałem 1350 RP za skina jak go kupiłem za 975)

Opublikowano

Heimerdingera 

Xeratha

Garen

Skarnera

Te postacie mozna na 100% zwrócić pisząc do supportu.

A ja sie wkurwiłam po tych nerfach kayle i napisałam do supportu, i mi zwrócili rp za Kayle z Eterycznymi skrzydłami

@UP

A Diane to za co ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...