Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team Serwera Nesteria poszukuje ogarniętego grafika !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukujemy ogarniętego grafika, głównie chodzi nam o prezentacje serwera na mpcforum, Nesteria jest serwerem easy/medium, oferujemy posadę GM'a w grze, rangę grafika na ts3 oraz forum :)

Zainteresowanych proszę o kontakt pod tematem lub na gg 48975742 :)

Pozdrawiam Michał.

Opublikowano

Płacicie za wykonanie usługi czy chcecie grafika ktory Wam to zrobi za darmo?

czytanie jeszcze nie boli, ''oferujemy posadę GM'a w grze, rangę grafika na ts3 oraz forum ''

Opublikowano

a pan kreatywny niedawno oferował swe usługi jako grafik ahhaha 

nigdy nic nie oferowałem jako grafik gdyż nim nie jestem, jedynie jako sponsor, i nadal masz to aktualne, zresztą sam pisałeś mi na pw w sprawie sponsoringu, pozdrawiam :)

Opublikowano

znamy się ? chyba mnie z kimś pomyliłeś kolego :)

Po 1. nie jestem Twoim kolegą.

Po 2. Nie pomyliłem Cie z nikim, MultiKlapsie ;)

Opublikowano

Elo pavcio .Jak tam wyciek tw. danych? xD

@top nie zwracajcie uwagi na tego randoma nie powiodło mu się z serwerem to teraz musi dołożyć tu swoje 3grosze.Powodzenia życzę multi :)

Opublikowano

@top nie zwracajcie uwagi na tego randoma nie powiodło mu się z serwerem to teraz musi dołożyć tu swoje 3grosze.Powodzenia życzę multi :)

aaa Pavcio :)

Pavcio aka Tevan, wielki technik serwerów mt2, jestem twoim wielkim fanem ale wyjdź z tematu i się nie ośmieszaj :)

Opublikowano

Elo randomie ;)

aaa Pavcio :)

Pavcio aka Tevan, wielki technik serwerów mt2, jestem twoim wielkim fanem ale wyjdź z tematu i się nie ośmieszaj :)

Potrafię więcej niż Twoi gówniani koledzy razem wzięci ;)

Btw. jak tam Twoje forum? Jak tam Avestia? Oj potrafisz tylko patrzeć na innych, a siebie ocenić nie potrafisz ;) Klapsiku :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Opublikowano

Elo randomie ;)

Btw. jak tam Twoje forum? Jak tam Avestia? Oj potrafisz tylko patrzeć na innych, a siebie ocenić nie potrafisz ;) Klapsiku :D:D:D:D:D:D:D:D:D

dobrze wiedzieć, nie mam zamiaru cię wyzywać ani bawić się w te twoje chore gierki :)

Opublikowano

dobrze wiedzieć, nie mam zamiaru cię wyzywać ani bawić się w te twoje chore gierki :)

Czekaj czekaj, nadal nie dopisałeś, że wypierdolicie grafika po robocie :D

Ps. jak tam Twoje fora wielotematyczne? Ile ich było? Chyba nie dam rady policzyć na palcach dwóch rąk :(

Opublikowano

Ps. jak tam Twoje fora wielotematyczne? Ile ich było? Chyba nie dam rady policzyć na palcach dwóch rąk :(

nie dasz rady policzyć, hajs się zgadza, nikogo nie wywalimy po robocie gdyż nie jesteśmy takimi osobnikami jak twoja ''skromna'' osoba :)

Opublikowano

nie dasz rady policzyć, hajs się zgadza, nikogo nie wywalimy po robocie gdyż nie jesteśmy takimi osobnikami jak twoja ''skromna'' osoba :)

Dokładnie.

ale masz problem o jego fora... Co mają jego fora do tego ,że szuka grafika ? So sad...

Elo randomie ;)

Ehh... I nadal jesteś w tyle ... Jak tam Avestia?Spytaj się Daniela i Marka a nie do multiego wyskakujesz bo co go obchodzi czyjś serwer?

PS. Jak tam twój sheron ?:X

Opublikowano

Dobra, teraz poprzyj faktami to, co napisałeś ;)

ale masz problem o jego fora... Co mają jego fora do tego ,że szuka grafika ? So sad...

Jego fora mają do tego to, że wyjeżdża na mnie podczas, gdy on sam nie jest taki wspaniały ;)

Opublikowano

Dobra, teraz poprzyj faktami to, co napisałeś ;)

Jego fora mają do tego to, że wyjeżdża na mnie podczas, gdy on sam nie jest taki wspaniały ;)

pilnuj żeby twoje dane czasem znowu nie wyciekły, wspaniały człowieku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...