Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body 61 lvl vs v2

Maroks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Pewnie wielu osobom się przyda pytanie, które zadam. Mam 61 lvl woja bodego, chciałbym wyruszyć do v2 i podexpić siebie do 65-70 lvla i buffke z 46 do 75 lvla. Mam 519 deffa bez konia i aury 554-616 ataku 13,6k hp (z branżą 10 do pz) albo 14,6(z branza 1kpz). Eq: rib+9 sr 39 kd +42x 1omdlenie,zelak+9boga+95b kd+4x3 w bonach 2khp), lwia tarcza +9 5b w tym 12siły 8 zr, butki 2khp, ebonki+9 czyste i naszyjnik ebo 1,5khp, aura m6, buffy pomoc smoka m4 błogo m4. Czy dam rade brac całego spota w v2, proszę o porady co mam teraz robić, jak zarobić na np. strachu+9 wogole lepsze eq i czy dam rade w v2/v3. Dodam że mam 90 wit 114 siły i tam z 5 czy 10 zr, mam zamiar wit zmienic na zr, bo daje mnóstwo uniku no i jeszcze nie taki mały dmg ;] W trakcie oddawania ksiąg klątw

Opublikowano

Witam, najpierw wyprowadzę kolegę wyżej z błędu, otóż da się spokojnie czyścic największe spoty w V2 a także V3 Bodym. Preferuje Ci przeczytać ten post w całości może uda mi się coś wyjaśnić. Ale teraz zajmijmy się odpowiedzią na pytanie, a więc na dzień dzisiejszy nie masz najmniejszych szans brać całego spota, musisz najpierw skończyć biologa do matowych powinno wystarczyć oraz wbijać te skille na głównej postaci a także na buffie. Jeżeli chcesz brać full spota powinieneś zmienić eq na mniej więcej takie. Te bransy zamień na jakieś białko +9 10 do pż, żelka zamień na maskę strachu tak jak pisałeś masz plany na nią zarobić, dobrze by było jakbyś kupił +9 i chociaż niewielki % do regeneracji HP (nie koniecznie). Zbroja, najlepiej jakbyś znalazł podobna ale w dodatku 10 do pż. Tarcze preferuje Ci te 12 siły zamienić na 15 blok, o wiele korzystniejszy będzie ten bon. Buty 2k hp, lepsze by były fenki +9 z 2k hp i coś do kryta. Naszyjnik Ametystowy +9 2k hp również coś do kryta. Aure podciągnąć chociaż do G1 musisz, Błogo również zalecam chociaż te m8 ale najlepiej też G1. Do tego przydał by się jeszcze wierzchowiec z 150 defa oraz zielone duże poty i białe rosy. To powinno wystarczyć, abyś dobrze ogarniał spota w V2 oraz V3. Co masz teraz robić? Ja na Twoim miejscu robiłbym biologa i wbijał skile, tak jak pisałem wyżej, oraz zarabiał pieniądze na eq. Sposobów na zarobek jest bardzo dużo, wybierz sobie jeden z nich, który Ci najbardziej odpowiada, jeśli nie znasz wystarczająco dużo sposobów na zarobek lub któryś z wybranych przez Ciebie już nie zaspokaja Twoich potrzeb napisz a na pewno postaramy się Ci pomóc. Mam nadzieję, że pomogłem jeśli są jakieś pytania, śmiało pisać o wszystkim, pozdrawiam.

Opublikowano

Na razie nie masz po co tam się wybierać.

Fenki 2khp to podstawa, Ametystowy wisior ze względu na reg. PŻ, ebonki wybonuj.

I nie zostaje Ci nic innego jak wbijać skille.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...