Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko wbić 50lvl na Ravia.eu?

kornedziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Puść sobie bota na hematy aby zarobić na wierzcha tego na 25h, pierścionki na 1h bo są lepsze i sporo peleryn. Dalej co robić już nie trzeba tłumaczyć.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Puść sobie bota na hematy aby zarobić na wierzcha tego na 25h, pierścionki na 1h bo są lepsze i sporo peleryn. Dalej co robić już nie trzeba tłumaczyć.

Nie oplaca sie puszczac bota na m1 - m2 bo zmniejszyli drop 2 krotnie i hematy leca tak jak by nie lecialy. No ale na sam poczatek zawsze cos dobra i ta sztuka na 10/20 minut xD. Chyba, ze ja mam takiego pecha ^^

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nie oplaca sie puszczac bota na m1 - m2 bo zmniejszyli drop 2 krotnie i hematy leca tak jak by nie lecialy. No ale na sam poczatek zawsze cos dobra i ta sztuka na 10/20 minut xD. Chyba, ze ja mam takiego pecha ^^

Może i leci z deka mniej ale to nie idzie określić bo ktoś chwile ksuje i wynik jest od razu mniejszy. W tej chwili mi leci ok 150szt/2h

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

zalezy tez czym expisz i czy masz swojego bufka, ja bym expil do 30 na dzikusach potem pobil pare metkow tak do 34 35 i staral sie na BO gdy masz wp albo mentala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...