Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dlugie ladowanie listy serverow w WarZ

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Nie wiem czy dobry dzial ale mam nadzieje ze tak Mam taki probem ale najpierw dodam ze wczesniej go nie mialem - pojawil sie po tym jk formatowalem kompa Gra o ktora chodzi to Infestation - kiedys warZ Mianowicie gdy wchodze w liste serverow - nie wazne czy pbe czy officiale czy prywatne o ta lista laduje mi sie doslownie 5 minut! Kiedys trwalo to 5-10 sekund!

Co mam zrobic? Na razie probowalem odznaczac jakies opcje przy wyszukiwaniu, wylazac antywira i firewalla oraz usunalem gre i pobralem na nowo.

Kolega z klanu mial podobny problem i jemu pomoglo odblokowanie portow w ruterze tyle ze ja nie mam rutera tylko kabel.

Pomocy :/

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Po 1. To w wyszukiwarce serwerów zaznacz Europe

Po 2. Musisz mieć w domu coś takiego jak router/modem, wejdź w cmd i wpisz ipconfig i Default Gateway powinieneś mieć ip zaczynające się mniej więcej na 192.168.*.*

Opublikowano

1. Nie ma znaczenia jaki server czy amerykanski czy europejski

2. Mam z anteny kabel podpiety do komputera - nie mam rutera/modemu

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

A ping jaki masz w grach ? Może to wina twojego łącza internetowego ? Z tego co mi wiadomo internet radiowy (z anteną) jest bardzo niestabilny oraz nie nadaje się do gier.

Opublikowano

Zle ci.wiadomo.

Ping mam po 20

Wczesniej problemow nie mialen - format i cos sie zjebalo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...