Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry MMO

T4ki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż poszukuje jakiegos dobrego MMO i nie wiem czego szukac .  Póki co gram w lol'a , ale troche zaczyna mi  sie nudzic (  platyna,rankedy itp. ) Grałem w Smite i Metina, szukam cos  gdzie jest dosc sporo ludzi, zeby bylo z kim grac . Zastanawiam sie troche nad Allods Online , ale poczekam tez na wasze propozycje . Z góry dziekuje

Opublikowano

Lineage 2, Guild Wars 2, WoW (Prywatne serwery są darmowe). A teraz dobra rada nie nastawiaj się na przyjemną grę w Allods Online jeżeli oczekujesz od gry nie wydawania pieniędzy, ponieważ tu właśnie dużo od niej zależy.

Opublikowano

Mu Online, NeverWinter , Age Of Conan chyba już za free . Panzar . 2D Taern. Metin2 ^^ . Rohan.

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli grałeś w LoL-a i jesteś że tak powiem nastawiony na szybkie akcje zdecydowanie polecam Panzara dużo w to grałem ostatnio. Nie ma tam takich akcji z randomami jak w LoLu. Cała rozgrywka wygląda mniej więcej tak różne klasy postaci posiadające zdolności. Pole bitwy zadania różne przejmowanie punktów strategicznych, obrona itd. Widok z zza pleców postaci. Po wygranej bądź przegranej bitwie zdobywamy doświadczenie i przedmioty potrzebne do ulepszania postaci

Wejdź jeszcze na tę stronę tam są przedstawione recenzje dużej ilości gier na przeglądarkę 

http://www.mmomania.pl/

. Opinie użytkowników na tamtejszym forum powinny być. Lub tutaj:

http://www.mmomania.pl/index.php/darmowe-mmo/mmo-3d
Opublikowano

Jeśli lubisz gry, w których dużo się dzieje polecam Tere Rising, serwer pvp Killian. Ponadto Rift, Aion. Pamiętaj, że przede wszystkim liczy się z kim grasz, a nie w co! :)

1389652693-U623174.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...