Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 14 Pomocy

Wnilko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam pewien problem z FIFĄ 14. Kupiłem kiedyś FIFE 14 (Oryginalna) Zainstalowałem i wszystko działało tylko był problem bo wychodziło mi granie na klawiaturze więc postanowiłem kupić pada i tak się stało. Po kupnie gry jakieś 2 tygodnie później kupiłem pada (od xboxa) i się zaczęło. Skonfigurowałem pada za pomocą folderu fifasetup 2 wszystko podmieniłem jak było w poradniku na yt. Odpalam grę przez Orgin i wyskakuje mi takie coś (zdj. 1) klikam 1 opcję (Aktywuj grę) i pojawia się to (zdj. 2) wpisuje 2 raz kod z pudełka i pisze że kod został już wykorzystany. Tak jakby orgin usunęło mi grę z biblioteki prosze o pomoc. To tak jakby z pełnej wersji zrobiło mi demo :(

Ps.: Jak czegoś nie rozumiecie to piszcie. 

Ps2.: Może wygenerowany cd-kay pomoże ?

Z góry dzięki za pomoc ;)    

Zdj. 1:Beztytuup_ehxswxs.png

Zdj. 2:Beztytuu-_ehxswnh.png

Opublikowano

mi znikł tak battlefield 3, nie odzyskasz chyba. też miałem w bibliotece itd., może znikają po jakimś czasie nie grania? ( ja sporo nie wbijałem na origin i nie grałem w bf3 )

Opublikowano

Jak w samej grze ??? Te 2 pady co były do wyboru ? Poza tym wątpię że to przez pada nie działa fifa to coś z orgin mi się zdaje.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...