Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HNS/KreedZ hack.

SNEK1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dziale publikujemy tylko cheaty. Jeżeli chcesz poprosić o cheata, lub szukasz pomocy z nim związanym napisz temat w głównym dziale - Counter Strike.

Wszelkie inne tematy z tego subforum będą usuwane, w najgorszym przypadku karane - 5% ostrzeżenia do paska ostrzeżeń

A więc piszę w głównym dziale.

Szukam jakiegoś cheata na serwery typu HNS Ganiany. Przeglądając forum trafiłem  na Kyk Hacka i Trawka Hacka. Kyk hack mi nie działał, nawet nie pojawiał się napis w konsoli. Dla pewności napiszę, że posiadam CSa STEAM. Kiedyś z dwa lata temu uzywałem kyk hacka i byłem na prawde zadowolony. Lecz teraz, może po tym update'cie jakoś nie działa. Co do Trawki Hack'a to on mi tak w połowoie działa. Nie wszystkie opcje, plus strefy jakoś dziwnie działają raz klikne robi jedną strefe i muszę cały czas klikać, no nie działa tak jak powinien. Mam nadzieję, że podeślecie mi jakieś działające hacki na HNS :D

Pozdro!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...