Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EUNE podąża ścieżką Mocy!

Qurrix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybierając ścieżkę Mocy, rozpoczęła się przygoda waszego regionu na ścieżce wojownika. Połączeni we wspólnym przekonaniu, że walka to jedyna słuszna rzecz, jaka pozostała na tym świecie, staniecie do boju u boku swych sprzymierzeńców - nieustraszeni i nieugięci. Tam gdzie innych zgubiły wątpliwości, wy będziecie brnąć na przód, po kres waszych sił.

Jest jednak inne wyjście. Możecie zboczyć ze ścieżki Mocy i szukać Wolności lub Prawdy na własną rękę.

end-tr.jpg

Podążaj własną ścieżką za 1500 IP lub 250 RP. Dostępne w sklepie do 25 lutego.

Festyn Księżyca kończy się, a droga w rok 2015 została usłana nowymi wyzwaniami. Jednak, jeśli tylko podążacie ze swym regionem lub obraliście własną wizję wędrówki, pamiętajcie że ścieżka wojownika zawsze prowadzi naprzód. Dużo szczęścia i masy dobrej zabawy w tym nowym roku!

lrfm-pl.jpg

Nie zauważyłem tego błędu na grafice 0_o No ale ja jej nie robiłem, zaczerpnięta ze strony riotu/lola :P

Moja opinia:

Dziwne że na riven nikt nie głosował, no ale i tak mam już wszystkie :)

Tak więc, powodzenia na polach sprawiedliwości !

Źródło:

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/special-event/eune-podaza-sciezka-mocy-0 

Zawsze awatary dają późniejszą wartość do twojego konta jakbyś chciał sprzedać. Awatary są fajne, ważne że są do kupienia za IP.

/Prefixów nie stosujemy ;-)

Kompletnie o tym zapomniałem (*-*), zedytowałem ;)

928011413476457403957.png

Opublikowano

nie ścieżką mocy tylko ścieżką zjebanych noobów 0/100. Fajnie że dali możliwość kupna za IP :) Ja mam mój avatar championshit riven z s2 i mi sie najbardziej podoba :PP

Opublikowano

A jak juz bym kupil inny to mam dalej ten mocy?

Masz dalej, tylko że te osobne 2 nie mają ikonki konia w lewym dolnym rogu:

1392202870-U403957.png

#hehe 3k ip na ikony wywaliłem

928011413476457403957.png

Opublikowano

Zawsze awatary dają późniejszą wartość do twojego konta jakbyś chciał sprzedać. Awatary są fajne, ważne że są do kupienia za IP.

/Prefixów nie stosujemy ;-)

8372383248.png
Opublikowano

Akurat dziś miałem kupić Fiorę, a tu bęc. Poszło na avatary.

Co do obrazków, były tworzone dość dziwną techniką, może dlatego są tak unikalne.

Opublikowano

Kupiłem wszysztkie, ale dostalem trynde za darmo bo i tak na niego zaglosowalem.

btw.

Nie jestem polonistą ale chyba ...

- jeden region

- dwa regiony

- trzy regiony

- cztery regiony

- pięć regionów, a nie pięć regiony D:

Opublikowano

Ja swoją ścieżkę wybrałem z nudów no i może trochę dla avataru :D

graphic.png

Potrzebujesz pomocy ?

Napisz, spróbuję ci pomóc !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...